088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > Kraamzorg Hamont-Achel

Kraamzorg Hamont-Achel

AANMELDEN

De geboorte van je baby is het begin van een nieuwe fase in je leven. Kraamzorg VDA zorgt in Hamont-Achel dat je zorgeloos en met veel plezier terugdenkt aan jouw kraamtijd. Deskundig en bekwaam streven we naar een optimale verzorging van moeder en kind. En we bereiden je voor op het ouderschap. Jij en je baby staan altijd centraal. Vanaf de inschrijving tot na de afsluiting van de kraamperiode. Bij Kraamzorg VDA in Hamont-Achel, Budel en omgeving ben je zeker geen nummer. Mocht je zwangerschap minder goed verlopen of je krijgt een complexe bevalling dan staan we voor je klaar om je extra te helpen waar nodig.

Deskundig

De kraamverzorgenden van Kraamzorg VDA zijn gediplomeerd en altijd recent (bij)geschoold. Wij zijn HKZ gecertificeerd, wat de kwaliteit van ons werken borgt. We zijn zelfs gecertificeerd voor Zorg voor Borstvoeding. Je kunt dan ook elke vraag op dit gebied aan ons voorleggen. Maar het belangrijkste is dat we precies weten waar een zorgeloze kraamtijd om draait. Onze kraamzorg in Hamont-Achel is zorgzaam, betrokken en deskundig

De inschrijving

Tijdens je zwangerschap zoek je kraamzorg die goed bij jou en je wensen past. Kraamzorg VDA maakt het verschil in de bijzondere kraamtijd. Als je jezelf bij ons hebt ingeschreven, neemt een zorgconsulente contact met je op. We maken dan alvast kennis met jou en je gezin en we kunnen alvast een paar belangrijke onderwerpen bespreken zoals je persoonlijke omstandigheden, het aantal uren kraamzorg, de taken van de kraamverzorgende en welke spullen je nodig hebt voor de bevalling en kraamweek. Een vast contactpersoon wordt aan je toegewezen.

Bevallen

Eindelijk is het zover, de bevalling begint! Je verloskundige neemt contact met ons op en wij sturen een kraamverzorgende die goed bij jouw gezin past. Samen met de verloskundige begeleidt ze de bevalling. En als de baby er is, verzorgt ze jou en je kindje(s) en houdt jullie gezondheidstoestand goed in de gaten. Ze staat klaar met adviezen over de verzorging van de baby en helpt eventueel bij de borstvoeding. Daarnaast houdt ze het huishouden draaiende, ontvangt ze visite, regelt een afspraak voor de hielprik en gehoorscreening. Kortom, ze is echt onmisbaar die eerste dagen.  Bij Kraamzorg VDA in Hamont-Achel staan moeder en kind centraal.

Meer weten?

Er zijn veel redenen te noemen waarom we denken dat Kraamzorg VDA goed voor jou en je kindje(s) kan zorgen. Wij geven je een geborgen gevoel, aandacht en zorgen ervoor dat je kraamtijd onvergetelijk wordt. Wil je meer weten over kraamzorg in Hamont-Achel, Budel of omgeving? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Terug