088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > Kraamzorg Helmond

Kraamzorg Helmond

AANMELDEN

Als je op zoek bent naar deskundige en persoonlijke kraamzorg in Helmond, moet je bij Kraamzorg VDA zijn. Wij zorgen namelijk goed voor jou en je pasgeboren kindje en eventuele andere kinderen. Onze kraamverzorgenden geven je een geborgen gevoel, je bent bij ons geen nummer. De kraamperiode is een bijzondere en drukke periode. Bij Kraamzorg VDA in Helmond zorgen we voor een zorgeloze tijd zodat jij je volledig op je kindje kunt richten. Je hoopt op een zorgeloze zwangerschap en soepele bevalling, maar soms loopt het anders dan verwacht, ook dan staan onze kraamverzorgenden voor je klaar.

Onze voordelen

Betrokkenheid en deskundigheid vinden we bij Kraamzorg VDA erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van je kraamtijd en zwangerschap. Dat begint al bij de inschrijving. Jij en je partner zijn bij ons bekend en onze zorgcoördinatoren zorgen ervoor dat alles voor je geregeld wordt. We zoeken altijd een kraamverzorgende die goed bij jou en je gezin past. En de kraamzorg wordt zoveel mogelijk gegeven op tijden die jou uitkomen. Daarnaast streven wij er altijd naar dat je een vaste kraamverzorgende krijgt in je kraamperiode. Heb je vragen op een moment dat er geen kraamverzorgende aanwezig is? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor al je vragen.

Bevalling

Eindelijk is het zover, de bevalling begint. Zorg dat je het nummer van de verloskundige bij de hand hebt. Zij neemt contact met ons op en de kraamverzorgende komt zo snel mogelijk naar je toe. Zij assisteert bij de bevalling en ondersteunt jou en je partner waar nodig is. Als de baby geboren is houdt ze jouw gezondheid en die van de kleine goed in de gaten. Daarnaast helpt de kraamverzorgende met het verzorgen van de baby en eventuele andere kinderen.

De kraamweek

De kraamperiode is een bijzondere maar ook emotionele tijd. Onze kraamverzorgenden weten wat er allemaal door je heen gaat. Ze helpen je om te wennen aan de nieuwe situatie. Maar ze doet nog meer om je kraamweek zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Ze ontvangt visite, regelt het huishouden en maakt een afspraak voor de hielprik en gehoorscreening. Onze kraamverzorgende helpt je ook als je borstvoeding wilt geven. Borstvoeding kan heel fijn zijn maar gaat niet altijd vanzelf. Kraamzorg VDA heeft het certificaat Zorg voor Borstvoeding. Wij hebben dus veel deskundigheid in huis en kunnen je helpen en nuttige adviezen geven.  Want soms kost borstvoeding geven veel energie. Wij zijn bij dringende situaties zelfs ’s avonds en ’s nachts bereikbaar. En er is altijd een lactatiedeskundige aanwezig voor specialistische zorg bij Kraamzorg VDA voor Helmond en omgeving.

Meer weten?

Wil je meer weten over kraamzorg in Helmond? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Terug