088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > Kraamzorg Uden

Kraamzorg Uden

AANMELDEN

De kraamperiode is een bijzondere maar ook drukke tijd. Kraamzorg VDA zorgt er in Uden, Bernheze en omgeving voor dat je met veel plezier terugdenkt aan deze periode. Onze kraamzorg wordt gekenmerkt door warmte, betrokkenheid en deskundigheid. Vanaf inschrijving tot na de afsluiting van de kraamperiode staan jij en je baby centraal. Je bent bij Kraamzorg VDA in Uden absoluut geen nummer. Wij houden van een persoonlijke benadering. Ook wanneer je zwangerschap of bevalling minder zorgeloos verloopt of anders dan verwacht dan ondersteunen we je extra daar waar nodig is.

Inschrijven

Als je zwanger bent kun je jezelf inschrijven voor kraamzorg. Voor Uden is Kraamzorg VDA het aangewezen kraamzorgbureau. Wij nemen je graag een hoop zorgen uit handen. Dat begint al in de zevende maand van je zwangerschap. Onze zorgconsulente neemt contact met je op om alvast kennis te maken en om een paar belangrijke onderwerpen te bespreken. Zoals je persoonlijke omstandigheden, het aantal uren kraamzorg, de taken van de kraamverzorgende en welke spullen je nodig hebt voor de bevalling en kraamweek. Je krijgt bij Kraamzorg VDA altijd een vast contactpersoon.

Bevallen

De laatste weken van je zwangerschap zijn spannend. Je kijkt uit naar de komst van je kindje. Als de bevalling begint, bel je de verloskundige. Zij neemt vervolgens contact op met ons. De kraamverzorgende komt dan naar je toe en ondersteunt jou en je partner waar nodig is en assisteert de verloskundige. Beval je in het ziekenhuis? Dan is de kraamverzorgende er als jullie thuiskomen. In de eerste dagen na de bevalling verzorgt de kraamverzorgende jou en de baby en eventuele andere kinderen en houdt jullie gezondheidstoestand goed in de gaten. Daarnaast staat ze altijd klaar om adviezen te geven over de verzorging van de baby. Want bij Kraamzorg VDA in Uden staan moeder en kind centraal.

De eerste dagen

De eerste dagen na de geboorte van je baby zit je op een roze wolk. Maar het is ook best even wennen aan de nieuwe situatie. Zeker als het je eerste kindje is. Onze kraamverzorgende weet precies hoe jij je voelt. Ze helpt je wennen aan het nieuwe ritme en geeft advies over de verzorging van de baby en het geven van borstvoeding. Ze houdt het huishouden draaiende, ontvangt visite, regelt een afspraak voor de hielprik en gehoorscreening en, het allerbelangrijkste, zorgt ze goed voor moeder en kind. Kortom, ze is bijna onmisbaar de eerste dagen. Bij Kraamzorg VDA doen we er alles aan om jou een hele fijne kraamtijd te bezorgen.

Meer weten?

Ben je zwanger en wil je meer weten over kraamzorg in Uden, Bernheze of omgeving? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Terug