088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > OUDERS VERTELLEN

OUDERS VERTELLEN

Op Zorgkaart Nederland kun je reacties lezen, die andere ouders hebben gegeven over hun kraamervaring. Heb jij ook zorg ontvangen van Kraamzorg VDA? Zou je dan ook je ervaring willen delen op dit onafhankelijk platform? Op deze manier geef je andere aanstaande ouders de kans om een weloverwogen keuze te maken voor hun eigen kraamweek.

Onderstaande kraamervaringen delen ouders op onze Facebookpagina. Wij vinden het tof als jij aan het einde van jouw kraamweek ook je ervaring achterlaat op de Facebookpagina. Zo help je ook aanstaande ouders een juiste keuze te maken voor hun eigen kraamzorg.

27 Juli bevallen van een prachtige zoon, Lieveke Veldman als kraamhulp toegewezen gekregen. Wij zijn verliefd op deze vrouw!! Wat een geweldig lieve rustige leuke vrouw!! Morgen is ze voor de laatste dag bij ons en ik weet nu al dat ik haar ontzettend ga missen! Ze heeft de ervaring, ze straalt rust uit waardoor ik steeds meer zelfvertrouwen in het moederschap krijg. Wat een topper!!! Mark, Esli en Scottie Verhoeven”

We hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad dankzij Miriam Vrijnsen! De rust zelve, luistert goed en geeft fijne adviezen waar we iets aan hebben. Werkt gestructureerd en is prettig in de omgang. Ook heel goed contact met de oudste. Zeker een aanrader als je nog een kraamhulp zoekt!

Wij hebben ook een super kraamweek gehad met Marleen. Top vrouw en heel goed geholpen.

Na een zware bevalling in het ziekenhuis, de volgende dag thuiskomen... Dat was pittig en onwennig. Gelukkig kwam daar vrij snel de hulp van "tante Annemie". (Annemie V Falier) Het klikte gelijk en we kregen meteen veel tips over hoe we het beste om konden gaan met onze eerste pasgeborene. Niets moest, alles mocht. Open, oprecht, eerlijk en met de nodige humor hebben we veel klets/ leermomentjes gehad deze eerste week. Ondertussen werd er ook kei hard gewerkt in het huishouden. Jeetje, ons huis is nog nooit zo schoon geweest en de wasmachine heeft nog nooit zoveel gedraaid. Jij bent echt een topper! Een kraamzorg met die werkt vanuit een passie. Eentje die elk huiltje van je baby herkent en weet wat er aan de hand is. VB: Op het moment dat wij een nacht niet geslapen hadden, werd onze Mees even overgenomen door jou, zodat wij toch wat uurtjes konden slapen. Na de nodige slaap, kon jij ons precies vertellen wat voor Mees de beste manier van drinken aan de fles was. Ook was je erachter gekomen dat hij een voorkeurshouding had. Super fijn om je kind zo even uit handen te geven!!🥰 Wat hebben wij veel geleerd van deze week en genoten van jou aanwezigheid. Wij, onze Mees en ook onze hond Harrie gaan jouw gezelligheid enorm missen. We hopen je ooit nog eens te treffen! Liefs.

Francy en Christianne hebben ons goed op weg geholpen met de kleine spruit! We vonden het een voordeel dat we 2 verschillende kraamverzorgsters hadden, zodat we extra veel konden leren. De communicatie met VDA is goed verlopen en we kijken met een warm gevoel terug op een fijne eerste week. P.s. Ons hondje mist zijn nieuwe vriendin Christianne wel een beetje🐶

Terug