088 - 11 67 900 |contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > OUDERS VERTELLEN

OUDERS VERTELLEN

Op Zorgkaart Nederland kun je reacties lezen, die andere ouders hebben gegeven over hun kraamervaring. Heb jij ook zorg ontvangen van Kraamzorg VDA? Zou je dan ook je ervaring willen delen op dit onafhankelijk platform? Op deze manier geef je andere aanstaande ouders de kans om een weloverwogen keuze te maken voor hun eigen kraamweek.

Onderstaande kraamervaringen delen ouders op onze Facebookpagina. Wij vinden het tof als jij aan het einde van jouw kraamweek ook je ervaring achterlaat op de Facebookpagina. Zo help je ook aanstaande ouders een juiste keuze te maken voor hun eigen kraamzorg.

Geertje van der Velden

Wat hebben wij een fijne kraamweek achter de rug! Jolanda en stagiaire Janiek zijn bij ons geweest. Wat hebben hun ons veel geleerd , en wat was het een gezellige week ! We zullen deze week dan ook echt niet snel gaan vergeten , en zullen jullie gaan missen. Dames nogmaals bedankt voor de fijne en vooral gezellige week !! Lieve groetjes Rick, Geertje en een dikke knuffel van Loet 💙

Margreth Hock

we hebben zo genoten samen met Bianca van Gestel echt fijne kraamweek gehad💋💋 Janne en Emma

Francis Faasen

hele fijne Hulp echt een aanrader

Lieza Schravendeel

Wij wilde heel graag Ellen terug als kraamhulp. VDA heeft dat voor ons geregeld, hierdoor hebben wij een hele fijne relaxte kraamweek gehad. Ellen wist nog precies wat onze wensen waren mbt kind en huishoudelijke taken. Ook met onze jongens doet ze het super leuk, van taarten bakken tot knuffelen en het uitleggen wat ze allemaal met hun zusje aan het doen was. Je merkt aan alles dat Ellen dit vanuit haar hart doet. We hadden het niet anders willen hebben. Dankjewel aller liefste Ellie!! Dikke kus van Ké, Jayz en Námi 💟

Rowie Tops

Dankzij kraamverpleegkundige Mariska hebben wij een super fijne kraamweek gehad!

Marietje Anna

Ik heb een fantastische kraamtijd gehad met Francy Boogers! Ze heeft ons zo goed begeleid met iann kwa zorg, maar ook onze andere kids betrokken bij de zorg van hun broertje. Verder is Francy zo fijn in de omgang met de wensen die je als kraamvrouw hebt en dat getuigt van een boel professionaliteit! Ik zou iedereen VDA aanraden en dan hoop ik dat jullie deze vrolijke en lieve topper mogen krijgen! Uit de grond van ons hart bedankt! Groetjes Annemarie, Bas, Jill, Dani en Iann💙

Simone Vd Hurk

Vandaag afscheid genomen van Francis! Wij kijken terug op een super mooie kraamtijd, veel mogen leren en tips gekregen! Het was beter als dat we ooit hadden kunnen bedenken! Ongelooflijk hoe je zoveel steun kan hebben van iemand die een paar dagen in je huis is! En de gezelligheid mocht natuurlijk ook niet ontbreken! Als er bij ons ooit nog een tweede kindje komt hopen wij jou weer te mogen ontvangen in ons huisje. Super bedankt voor alles en hopelijk tot over een paar jaartjes! 😘 Groetjes Miquel, Simone en kleine Seff

Kelly Reemers van Kampen

Lieve emy, Wat hebben wij een super week met jou gehad. Je hebt ons super goed verwent! Liz vraagt nog ieder ochtend waar is Emy nou? We missen je nog steeds hihi. Alle fijne gesprekken die mis ik het meeste! En al mijn kraamkranen waren voor jou niet te veel, je wist precies wat ik op dat moment nodig had. Je bent een topper!!!! Dikke kus van Liz en Viv, Liefs Roy, Liz, Viv en Kelly Reemers.

Anne van den Kerkhof

Vandaag was onze eerste dag zonder Willy, dus wij werden vanochtend wakker zonder het geluid van een rolkoffertje in de straat. Het is bijzonder hoeveel iemand voor je gaat betekenen in 7 dagen tijd! We hebben ontzettend veel geleerd en zijn zo super begeleid de afgelopen week. Willy heeft ons in de watten gelegd, maar zorgde ook voor emotionele en mentale ondersteuning. We hadden ons geen betere start kunnen wensen en zijn er helemaal klaar voor om als gezinnetje van 3 op eigen benen te staan en daarvoor zijn we haar eeuwig dankbaar!

Nathalie Verhoeven-Wittebrood

Lieve Ilse, We hebben genoten van 10 dagen samen met jou. Voor de tweede keer was je bij ons en ik had niemand anders gewild! Door jou is mijn kraamtijd net even iets bijzonderder geworden. Zal nooit vergeten wat je voor mij en mijn gezin hebt betekend! Ik hoop er een hele hoop gezinnen net zo blij zijn als wij, met een kraamverzorgster zoals jij!

Stephanie van Gemert

Wij hebben een super kraam tijd gehad dankzij Ivonne en Mirjam. Beide dames werken met passie en dat is super om te zien. Wij zijn deze dames erg dankbaar en raden vda zeker aan bij vrienden en familie. lief, Sven Stephanie Liza en Jax

Kim Bogers

Lieve Karin, Dankzij jou hebben wij als gezin van 4 zeker een hele fijne kraamweek achter de rug. June heeft echt genoten van je. Zelfs onze hond mist je elke ochtend;) We zijn echt blij met alle hulp met betrekking tot borstvoeding, je was altijd stipt op tijd en bent niet te flauw om een cake te bakken of een spelletje te doen met ons dochtertje. Er moest ingegrepen worden mbt geelheid bij ons zoontje Lou, daarbij deed je je uiterste best om alles zsm te laten verlopen. Kortom dankjewel voor alle goede zorgen en alle hulp, ook in onze gesprekken. Je bent echt goed in je werk en iedereen mag blij zijn met een kraamverzorgster als jij! Dikke knuffel en veel liefs van ons 4en!

Rachel VR

Wat hebben wij een ontzettend fijne ervaring met VDA Kraamzorg dankzij Ine. Ze had al zo snel een belangrijk plekje in ons nieuwe gezinnetje dat vandaag erg lastig was om afscheid te nemen (al helemaal met de aanwezige kraamtranen!) Lieve Ine ontzettend bedankt voor je liefdevolle hulp en zorg voor zowel mij als onze Sammie, en ik hoop dat er nog veel nieuwe moeders het geluk mogen hebben jou als kraamhulp over de vloer te krijgen!

Amy de Vries-Thijssen

Connie en Marieke! Beide super bedankt voor de heerlijke eerste week samen met onze zoon Seth 💙 Wij hebben genoten!! 😍 jullie hebben ons zoveel geleerd! Connie in de eerste 2 dagen met de opstart en Marieke in de rest van de week! Nu al 2 dagen alles alleen aan het doen en dat dankzij jullie hulp!!

Fatima Faatje

Super lieve en behulpzame kraamzorg!💕 Raad ik zeker aan.

Kirby van Dommelen

Na 6 dagen ziekenhuis kregen we nog 4 dagen kraamzorg van VDA. De opstart werd super geregeld zodat we de eerste nacht door konden brengen thuis. Daarna kregen we 4 dagen dezelfde persoon waar we super blij mee waren! Alles werd netjes bijgehouden in een map, zodat je Savonds nog alles een keer kon lezen. Bij de intake hebben we onze wensen aan moeten geven en die is VDA 100% nagekomen.

Michelle de Jong

10-05-2019 werd onze zoon Tim geboren. wij hebben een heel fijne kraamweek gehad met Meriam. die echt van haar vak houd. ze heeft ons goed op weg geholpen. dankje wél Meriam voor deze heel fijne en gezellige week bij ons. en een dikke kus van Tim 💙

Chrissy Heessels-Neggers

Top kraamverzorgenden met passie voor hun vak!👍🏼☺️

Almy Zu

lieve Petra en Mieke, bedankt voor de fijne dagen en alle hulp. onze zoon van 7 was helemaal aan Petra gewend geraakt dat ie me vanmorgen vroeg " mama wanneer komen de doktoren weer" 😁 Bedankt lieve Petra voor alle goede zorg en alle aandacht dat ook onze oudste kreeg van jou. Mieke je was altijd zo lief en vrolijk en dol op onze kleine baby. Helaas heb je onze zoon niet leren kennen. we zijn jullie erg dankbaar en ons meisje doet het nu heel erg goed 😍

Suzan Van Gemert - van Hoof

Lieve Ingrid en Suzanne, Chris, Sam en ik zijn jullie ontzettend dankbaar voor wat jullie allemaal voor ons hebben gedaan in onze eerste week als kersverse papa en mama. Door het vertrouwen en de informatie die we van jullie kregen stonden we wat zekerder in onze schoenen en hebben we super veel geleerd. Jullie zijn toppers en we zijn heel erg blij dat jullie deel uit maakte van dit bijzondere moment in ons leven!

Danny van der Stappen

Wij hadden een hele fijne kraamverzorgster die echt niks te gek was, maar ook lekker veel humor. Ze nam onze oudste dochter mee met alles wat ze ging doen met de baby zodat ze overal bij betrokken werd. Kortom geen klagen.

Katjana V D Kerkhof

Wij hebben net onze kraamtijd afgerond onze kraamverzorgster ilse was echt super fijn we zijn blij dat ze bij ons in huis is geweest echt een aanrader 👍bedankt ilse

Eva Bormans

Onze kraamhulp Karin was helemaal top! Ze heeft er echt voor gezorgd dat wij een hele fijne week hebben gehad.Niet alleen zorgde ze goed voor mij en de baby, ook zorgde ze ervoor dat onze dochter een hele leuke week had. Bedankt Karin! Groetjes, Eva en een knuffel van je vriendin, Olivia.

Johan Aders

Dankbaar voor alle ondersteuning gedurende de kraamweek, door Miriam die ons op een betrokken, professionele en prettige manier met hulp en tips vooruit geholpen heeft.

Simone Roos-Janssen

Wij hebben bij ons 3e kindje het geluk gehad om, net als bij onze tweede, Pascale in huis te hebben. Zij heeft ons wederom een super fijne relaxte 1e week gegeven met goede en fijne zorg. We zijn heel blij dat je er weer was en weer voor ons hebt willen zorgen. Dank ook aan VDA voor de flexibiliteit! Super fijn!

Claudy van Bokhoven

Ilse heeft ons een onvergetelijke kraamweek bezorgd. We zijn haar heel dankbaar en bevelen haar en VDA zeker aan!!

Wietske Vermeulen

Ik beveel kraamzorg vda aan! Ik en Raff hebben een hele fijne kraamweek achter de rug dankzij Manon. Echt een topper! Was al klaar qua uren en dan nog even alles afwerken.

Lacey Feijen-Kranen

Lieve Anneke, Bedankt voor de fijne kraamtijd! Wat vond ik het jammer om af te sluiten, je hebt ons fijn geholpen met voedingen, geruststellende woorden, de boel mee draaiende houden en dus ook de twee druktemakers die al rondliepen. Absoluut een harde werker! Zojuist bij het bekijken van het kraamdiploma ben jij door Quinn ook benoemd als een van ‘onze mensen’ haha! Anneke, nogmaals bedankt voor de goede zorgen, we zullen je missen! Blij dat we gekozen hebben voor Kraamzorg VDA!

Harold Van Meijl

We hebben een hele fijne kraamweek gehad. Miriam onze kraamhulp, was er echt voor ons en onze zoon. ze was heel duidelijk in haar uitleg en dat gaf ons een fijn gevoel. Een groot compliment voor VDA Kraamzorg

Rong-Hao Liang

Brenda Schoenmakers was with us during the first week of our baby Ethan's born. She patiently took care of mommy and the little ones, deliberately explained every detail of that we need to know, and helped us overcame the initial friction of the breastfeeding period. She brought a relaxing atmosphere to our house and offered strong mental support to our family. The week was a delightful 5-star experience so that we definitely would like to recommend Brenda to you!

Willi Passier

beste Leny bedankt voor de goede zorg voor Ferre kian ook al was je er maar kort maar wel gezellig en zeker altijd goede adviezen voor ons en hoe we dingen beter kunnen doen en makkelijker kan groet willi en Noortje😘😘 en dikke 😘 van Ferre Kian

Anne van Eerd-Beelen

2,5 week geleden zijn we de trotse ouders geworden van Mats. Na 2 dagen ziekenhuis mochten we naar huis en kwam Natascha ons helpen. Wat was het een fijne week vol adviezen, tips en gezelligheid! Ondanks niet alles even soepel verliep bleef Natascha vol goede moed en bleef ze motiveren om door te gaan, wat zeker heeft geholpen! Ook heeft Cindy hierin een paar dagen haar steentje mogen bijdragen. Natascha en Cindy, enorm bedankt!!

Sisy ER Adriana

the best! thank You for everything Mieke!😘

Chloé Bollen

Zondag 10/02 werd onze 2e dochter thuis geboren. Na een week onder de kundige zorg van Kraamzorg VDA ben ik ondanks een blaasontsteking toch weer zover op de been dat ik met man en 2 kinderen stukjes de deur uit kan en met een goed gevoel op de kraamtijd kan terugkijken. Dit ondanks de strikte bedrust van de eerste paar dagen. Mijn kamer werd ook in de loop van de week verder opgefleurd door de kraamzorg, Miriam Vrijnsen- de Waal die allerhande werkjes maakte met de oudste dus... TOP!

Tessy Moerenhout

Zondag 3 februari werd onze zoon geboren na een heftige en moeilijke zwangerschap en een behoorlijke flits bevalling. Nadat we uit het ziekenhuis kwamen werden we verrast met de komst van Maud. Als ik aan “kraamverzorgster” dacht, waren dat meestal vrouwen voorbij de middelbare leeftijd. Maar ineens was daar Maud, een frisse jonge meid met een onwijze rust en kennis in zich. Ze heeft ons vooral heel veel geleerd en we hebben een hele rustige, fijne kraamweek gehad met een brandschoon huis, gezellige lunches en mooie momenten. Zo werd voor ons een beste heftige periode op een hele mooie manier afgesloten. Onze Lenny had geen betere start kunnen hebben thuis. Ik gun iedereen een weekje Maud!

Sylvia de Graaf

Ik wil Karin heel erg bedanken voor de hulp, ik heb nog kraamzorg ben er mega blij met de zorg

Linda Musone

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Miriam Vrijnsen - de Waal. Bedankt voor jou hulp, advies, kennis en natuurlijk de gezelligheid. Onze oudste dochter van 1,5 heeft ook erg genoten van je aanwezigheid en goede zorgen en Pepijn heeft mede door jou een goede start gekregen! Nogmaals bedankt! Groetjes van ons allen

Moniek Bax

We hebben een geweldige en fijne kraamweek achter de rug. Allemaal dankzij de lieve en ervaren Francis, die ons echt super fijn heeft geholpen. Dank je wel! 😙

Kim van Wifferen

Vandaag onze geweldige kraamweek afgesloten. Wat een fijne start hebben wij mogen maken met de geboorte van onze eerste dochter! Gerrie bedankt, we gaan je missen!❤

Marieke Tadema-van Hassel

op 31 December bevallen van een zoontje, onze Bastiaan. Miriam bedankt voor een hele fijne leerzame kraamtijd. de meiden vonden het leuk en interessant om te mogen helpen. je bent een kanjer.

Lisa Slaats

Lieve Anneke, Wij willen je bedanken voor alle hulp en goede zorgen. We hebben veel geleerd van jou. We hebben er vertrouwen in dat we vanaf nu met z'n tweeën goed voor onze zoon kunnen zorgen. Nogmaals bedankt! Groetjes, Marwin Slaats en Lisa Slaats

Melissa Bruintjes

10 december bevallen van ons dochtertje larissa. wij hebben een super kraamtijd gehad dankzij jolanda van deursen . we hebben veel geleerd en gelachen en we missen haar nu al en daarvoor de nodige tranen gelaten 😊 nadat gister helaas de laatste dag was. je bent een top kraamverzorgster 😃

Mark van Oosten

Irene Schipper . wat heb jij van onze kraamtijd een geweldig leuke gezellige leerzame week gemaakt . En wat was jij leuk met Jessey de grote zus van .. Hopelijk zien we je gauw weer. VDA jullie mogen trots zijn op julloe personeel!! Tot de volgende keer 😃

Jeroen Mulder

Wij zijn superblij dat Pascale Léger ons ook bij het tweede kindje Thijs heeft kunnen helpen. Hier hadden we ook expliciet om gevraagd, maar zijn erg gelukkig met het feit dat het ook gelukt is! Bij een eventuele derde zouden wij graag Pascale wederom als kraamhulp willen verwelkomen. Ze verstaat haar vak als geen ander en de passie voor haar werk straalt ervan af. Jammer dat het maar een betrekkelijk korte periode was 😊. Namens Ruben willen wij Sinterklaas bedanken voor zijn grote broer diploma. Net als op zijn broertje is hij daar ontzettend trots op! Dank jullie wel! Liefs, Prisca en Jeroen Mulder Ruben Thijs

Anita Bakker-Diks

We hebben net een mooie en onvergetelijke kraamweek gehad waarin Lisanne heel goed voor ons en onze dochter Lisanne heeft gezorgd. Dat het naamgenootjes zijn, maakte het al meteen bijzonder. Ook onze andere kinderen waren dol op haar en zullen haar, net als wij, ontzettend gaan missen. VDA kan trots zijn op zo'n goede en fijne kraamverzorgster als Lisanne. familie Bakker

Astrid van Heerebeek

Wij hadden 4,5 jaar geleden een super leuke en lieve kraamverzorgster! Jolanda, je hebt ons toen echt goed op weg geholpen!

Kristel Wouters Brzoskowski

we hebben zo'n fijne week gehad met Kim. Ze heeft ons zo fijn geholpen en ook met de 2 grotere kindjes klikte het! Echt een hele fijne week gehad!

Laurie Wefels - van der Aalst

Wij hebben een week Germa als kraamverzorgster gehad. En wat hebben wij het met haar getroffen! Ondanks dat het onze tweede was toch af en toe onzeker over het hoe en wat. Germa heeft ons perfect bijgestaan met duidelijke uitleg. Ze was er echt voor ons en is ook nog eens heel erg gezellig! We gaan haar echt missen! ❤️

Carolien Ramaekers

Wij werden 9 oktober voor de eerste keer ouders, na een nachtje ziekenhuis ontving topkraamhulp Francis ons thuis. Super spannend allemaal voor ons, maar Francis stond er klaar voor. Ze bracht zoveel liefde, gezelligheid en expertise met zich mee!!! Ook advies omtrent borstvoeding en handige tips. Precies waar wij op dat moment behoefte aan hadden. Francis we missen je nu al!!! Ik kan VDA, in ieder geval onze hulp, van harte aanbevelen. Zo'n kraamtijd wens je iedereen toe.

Marijke Daniëlla Elena

ik had een super lieve en warme kraamhulp monique ..heb nadat ze mn deur uitliep ook de nodige tranen gelaten.. lieve monique bedankt voor alles!!

Anja Derks

Hele fijne kraamweek gehad dankzij kraamverzorgster Gemma!

Kim Kokje

Ontzettend genoten in de kraamweek dankzij onze kraamverzorgster Mary!

Laura Wolter

Het was superfijn! En ook gezellig! We missen Ingrid en Miriam nu al, gisteren was hun laatste dag. Veel geleerd van de dames! 🤗. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen en de leerzame en gezellige gesprekken!💐

Lorraine Meegdes

Inmiddels bijna 8 weken geleden hebben wij een super kraamweek gehad door Lenie Tobben. Een supervrouw die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden. Mocht er een tweede komen, hopen wij je weer te mogen verwelkomen. Veel liefs, Frank, Lorraine en Jace (en fluf 😉)

Ingrid Venhuizen

net onze kraam week erop zitten met Miriam en Brenda een woord toppers zo'n fijne week geweest en kijken er met veel plezier op terug !

Wendy Ras

We willen Maria de Haas graag bedanken voor de fijne kraamtijd die we dankzij haar hulp en fijne tips hebben gehad!

Ilsə Alberts

Wat hebben wij een fantastische kraamweek gehad met Marleen! Zoveel kennis en praktische tips, Marleen heeft ons heel goed op weg geholpen. We missen haar nu al!

Bernadet Gijsbers

Soms kom je mensen tegen die wel een heel bijzonder plekje krijgen! Lieve Lisanne van Mil heeft ons geweldig verzorgd tijdens de eerste dagen van de kraamtijd! Wat waren we blij dat we ook bij ons tweede dochtertje met jou deze eerste week konden beleven! Helaas konden we de kraamtijd niet thuis afmaken maar Lisanne kwam gewoon nog een keer op en neer uit Gemert om met ons gezinnetje af te sluiten! Wat kunnen jullie trots zijn op deze kracht kraamzorg VDA!

Loes Hulsen-Dirix

Al voor de tweede keer een geweldige kraamweek gehad! Mede mogelijk gemaakt door Jolanda die goed voor ons gezorgd heeft waardoor wij met veel fijne herinneringen terug kijken op deze weken... Zo belangrijk en wij gunnen iedereen zo'n fijne tijd!

Susan Van Der Heijden Vialle

Wat een fijne kraamweek gehad. Bedankt voor alle goede zorgen Marja Hendriks.

Daisy Poels

Heerlijke kraamweek gehad van ons 3de kindje. Wat zijn we goed verwend door Hanny en Miranda. Ook onze tweeling van 4 jaar werden erg goed betrokken bij de zorg van Pip en ook zij vonden het erg gezellig als de “zusters” � s ochtends kwamen!

Tamara De Gruyter

2 prachtige bevallingen en kraamweken gehad! Dankzij Manon Knufman en Peggy Vermeulen! DANKJEWEL!

Veerle van Dinther

Vandaag een geweldige kraamweek afgesloten! Manon heeft deze week voor ons onvergetelijk gemaakt en ons van elk moment laten genieten. Zo fijn om iemand in huis te hebben die zo van haar werk geniet en dit met zoveel liefde en plezier doet! We konden ons geen betere/fijnere kraamhulp wensen 😊

Femke Vd Nieuwenhuisen Rombouts

Lieve Rian, We willen je onwijs bedanken voor de geweldige dagen die we hebben gehad. Je hebt ons super geholpen. We zijn klaar om het nu “echt” zelf te doen. Liefs Jeroen Femke en Lisa

Peggy Rooijakkers-Verberne

Lieve Wendy, vandaag was dan de laatste dag dat je bij ons kwam "kramen". Wat hebben we een paar fijne dagen met jou gehad. Niet alleen gezellig maar ook superleerzaam. Niets was jou te veel. Alles kon en niks was te gek (daar weet buddy alles van hihi). Lieve Wendy, heel erg bedankt voor alles en we gaan je missen, doen we nu al.... Liefs Marco, Peggy, Quinty maar vooral een heeeeele dikke knuf van Rick�

Louis Van Den Dries

We hebben 3 keer kraamzorg gekregen via VDA (voorheen zuidzorg) alle 3 de keren is het ons super bevallen.

Anne Diepstraten

Een enorm fijne kraamweek gehad met dank aan Caitlin! Wat een hulp was je voor mij en de kleine Vik. En wat heeft Sem van je genoten als 'dokter'. Hij heeft toch echt nog een paar dagen naar je gevraagd.

Saskia Djayno

🖒🖒🖒

Emily van Pinxteren

Wauw! Wat een geweldige kraamperiode hebben wij gehad! Twee toppers van vrouwen, Mandy en Githa. We missen deze dames nu al. Van beide dames veel mogen leren. Een gezellige en rustige kraamperiode gehad dankzij hun. Beide een hart voor dit beroep � Githa succes met je opleiding, jij komt er zeker wel! Dames bedankt voor alles � Bram, Emily en Levy

Lucia Kastelijn

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad! Marion heeft perfect aangevoeld hoe de sfeer in huize Kastelijn was, is en is gebleven! We hadden ons geen fijnere hulp kunnen wensen! En hopen dat we bij een volgend kindje weer op haar kunnen rekenen. Marion is een geweldige kraamhulp en wens haar aan alle kraamvrouwen toe!

Roy Zengers

Christine Brink

We hebben een super toffe week gehad. Na de extra dagen in het ziekenhuis was het heerlijk om verwend te worden door Mia en aankomend topper Francy. Onze Sem van bijna 2 noemt nog regelmatig hun namen. Bedankt voor alles!

Lisa Durkstra

Caitlin, we missen je nu al!! Tijdens de kraamweek ben je meer dan hulp in huis geweest. Een betrouwbare, lieve en zorgzame vrouw die wel van aanpakken weet. Vooral met de borstvoeding heb je me erg geholpen. Als we ooit nog een 2de krijgen dan hoop ik echt dat we je weer mogen zien! Kleine Lucy, Paul en ik zijn je erg dankbaar want onze kraamweek was mede door jou een groot feest!

Maaike Wennink Beumer

Lieve Lisanne We zijn je ontzettend dankbaar wat je voor ons allemaal hebt gedaan! Je hebt een speciaal plekje in ons hart gekregen, vooral bij onze kinderen, ze missen je ontzettend. Je hebt ons veel vertrouwen en informatie gegeven en ons allemaal met liefde verzorgd. Je was niet bevooroordeeld dat we een groot gezin zijn maar juist ons de warmte en zekerheid gegeven dat we trots mogen zijn op ons gezin! Je hebt iedereen betrokken bij alles wat je deed en ook alle aandacht en gezelligheid gegeven aan de broertjes en zusjes van Madelief zoals samen spellentjes doen en gezellig kletsen en plezier maken. Je bent echt een kraamverzorgster die met heel haar hart werkt en ook nog heel kundig is! Je bent echt een kraamzorg kanjer en we gaan je never nooit vergeten! Dankjewel voor alle waardevolle momenten die je ons gegeven hebt! Lieve Anja Wat was het fijn dat je de 9e en 10e dag bij ons was. Het voelde zo vertrouwd en het was zo waardevol dat je de laatste 2 ochtenden vij ons was. We hadden elkaar al gezien bij de intake en daar hadden we al een heel fijn en vertrouwd gevoel over VDA. Je straalt zoveel rust, gezelligheid en vertrouwen uit. Dit heb je ons ook gegeven in het kraambed. We hebben veel waardevolle tips gekregen vooral rondom de borstvoeding en kolven. We konden al onze onzekerheden en vragen bij je terecht en je gaf alle tijd en geduld om alle vragen te beantwoorden en gaf ons de steun waar we dat nodig hadden, je voelde dat zo goed aan.Ik kon bij je huilen en lachen! Dankjewel voor deze waardevolle uurtjes!! VDA is echt zo goed bevallen, zo persoonlijk, zorg op maat en zoveel liefde hebben we gekregen! Dankjewel voor alles!!

Mandy van den Wildenberg

Wij zijn 3 weken geleden trotse ouders en grote zus geworden van onze dochter en zusje Marley. De kraamweek was echt top! Dankzij lieve Wendy Dekkers!! We vonden het super gezellig en je hebt ons ook weer veel nieuwe tips gegeven. Jennifer vond het ook leuk en gezellig met jou! Je hebt ons allemaal goed in de watten gelegd. We hebben er echt van genoten. Jammer dat de kraamweek zo snel voorbij is gegaan! We kijken met ons gezinnetje terug op een hele fijne week en daar willen we jou ook op deze manier nog een keer voor bedanken!

Jantina Lissenburg

Wat een top bedrijf ik heb 2 hele fijne kraam verzorgsters gehad. Heel tevreden!!

Sandra Verberne Ceelen

op 21-2-2018 zijn wij trotse ouders geworden van onze dochter Jill. vandaag onze laatste kraamdag gehad en wat waren we blij met Lisanne we missen je nu al�!! dank je wel voor alle goeie zorgen en hoe je onze andere dochter erbij betrokken hebt......

Daphne van Lievenoogen

We hebben erg genoten van onze kraamweek! Rose Anne en leerling Manon hebben dit mogelijk gemaakt. Bij thuiskomst stonden ze hier snel op de stoep, is toch spannend, voor het eerst met je kleintje thuiskomen! Maar na een korte voorstelronde hebben we voor die dag een plan van aanpak bedacht, voor zover dat kan�.. Omdat we savonds spontaan voor mij terug moesten naar het ziekenhuis hebben ze snel voordat ze naar huis gingen nog wat eten voor ons gemaakt, super lief! De rest van de week verliep vlotjes, in het weekend hebben ze mijn vriend van alles geleerd en kon ik liefdevol toekijken, na het weekend was ik aan de beurt! Wat hebben ze veel en goed uitgelegd, van het badje en douchen (wat Evi heerlijk vind) tot overmatige borstvoeding en natuurlijk de luiers verschonen�.. Naast dat de kraamweek erg nuttig was, vond ik hem ook erg gezellig, ik zou deze 2 meiden bij een volgend kindje graag weer in huis willen�...

Silke Looman

Het was een geweldige kraamtijd dankzij Bianca. We koesteren hele fijne momenten voor de rest van ons leven aan deze tijd. Zelfs tijdens de kerst was ze bij ons en daar zijn we ze zeer dankbaar voor. De inzet en de zorgzaamheid die zij ons gegeven heeft bewijst maar weer dat goeie mensen op de goeie plek heel veel moois kunnen betekenen. Een vakvrouw.! Dat moet gezegd worden. Dankzij Bianca zijn wij fan van VDA en zullen wij dit voort vertellen. Elke werkgever hoopt op dit type werknemer want dat maakt een bedrijf succesvol. De naam VDA zegt ons niet veel maar het warme gevoel erbij wel dus Bianca ga zo door. Van ons krijg je een tien �.

Wendy Verkooijen

Vandaag afscheid genomen van onze kraamhulp Jolanda Henkens. Bij ons zoontje helaas geen kraamhulp gehad ivm ziekenhuis verblijf. Wat hebben we het super gehad. Een hele fijne ervaring waar we goed op terug kijken. Zo fijn om thuis te zijn en zo verwend te worden! Gewoon helemaal top!! Super bedankt �

Kim de Bresser - Tholen

Op 8 jan zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon Vic. Een dag later kwam Lisanne samen met stagiaire Chiara bij ons in huis. Ze hebben er voor gezorgt dat we niks te kort kwamen en dat we alle info kregen die je als nieuwe ouders nodig hebt. Dit alles met veel enthousiasme en een hoop gezelligheid! Lisanne bedankt voor de top week en Chiara succes met je examens! Veel liefs en een vlakke hand van Vic! �

Meike Van Eijden-van Gastel

Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek. Nadat we na 2 dagen ontslagen waren uit het ziekenhuis kwam Anita voor 2 dagen bij ons in huis, de overige 5 dagen kwam Lisanne bij ons in huis. Beide zorgzame, gezellige en super lieve kraamverzorgsters die erg betrokken zijn en ons veel hebben geleerd en advies hebben gegeven. Natuurlijk werd er ook gezellig gekletst. Ze hebben veel werk uit handen genomen zodat mama en papa konden geniet van Sam. Dames super bedankt voor de goede zorgen en de fijne kraamweek ook namens Sam!�

Alice Roos

Geen betere tijd kunnen wensen met Marleen wat was het geweldig en is Marleen geweldig!!!

Jessica ter Horst

Geweldige kraamweek gehad dankzij Karin!

Jacquelien Verduyn

Na 6 hele mooie kraamdagen komt er vandaag helaas een einde aan. Kraamverzorgster Lisanne gaat ons weer verlaten. Maar wat heeft ze ons een mooie kraamtijd bezorgd. Grote zus Lenna was dol op haar en zal haar dan ook zeker gaan missen. Lisanne nogmaals bedankt voor de goede zorgen voor ons nieuwe wondertje Juna en ons gezin. Je bent echt een topper

Wieke van Boxtel

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij Jolanda!! Op een relaxte manier heeft zij ons zoveel geleerd en vertrouwen gegeven. Wij kunnen nu onze eigen weg gaan zoeken met onze kleine man. Jolanda nogmaals super bedankt voor de ontzettend fijne week!

Annemiek van der Maas

We hebben een super fijne kraamweek gehad met Manon! Lekker nuchter en rustig, en super lief voor ons en onze lieve Floris. Dank je wel!

Jolanda Kemps

Vandaag afscheid genomen van onze kraamhulp Lisanne. Lisanne heeft gezorgd dat onze kraamweek een super fijne week was. Lisanne we zullen je missen, dankjewel voor alles!

Kim Hoogzaad

De aller fijnste kraamweek gehad die we ons hadden kunnen wensen. Germa en Jamy hebben er alles aan gedaan om alles zo duidelijk mogelijk achter te laten voor ons. Alles uit handen genomen zodat wij heerlijk van onze PIM hebben kunnen genieten. We gaan jullie enorm missen!

Mariska Levi Giannis

Ik was Super tevreden over mijn kraamverzorgster Rose Anne! Ben in augustus bevallen van een zoontje en ze heeft me vanaf dag een zo fijn en goed geholpen. Ook mijn zoontje van vier kwam niks te kort kwa aandacht. Ze is echt een TOPPER!!!

Evelien Penning

Een hele fijne kraamweek achter de rug dankzij Mandy! Zowiezo erg tevreden over VDA, beide keren een fijne relaxte kraamweek gehad met veel goede adviezen. Thx hiervoor!

Wendy Dekkers van Boxtel

Anne van der Heijden

Gisteren de kraamweek afgesloten met José S. Wat was het een fijne week! José is erg kundig en lief en wist altijd erg goed in te schatten wat ik en onze kleine meid Puk nodig hadden! We hebben ontzettend genoten en veel geleerd! We hebben er alle vertrouwen in samen dankzij José! Bedankt!

Kim de Veer-Krijger

Mandy is net weg en we missen haar nu al! We hebben dankzij haar een hele fijne kraamweek gehad, dank je wel lieve Mandy! We hebben veel van je geleerd en vonden erg prettig om je in huis te hebben. Je voelde perfect aan wat we wel en niet prettig vonden en hebt perfect voor ons en kleine Matteo gezorgd, ik zou je bij iedereen aanbevelen! Hopelijk zien je we ooit (in een tweede kraambed? �) nog eens terug!

Esther Severijn Muskens

Helemaal een kraamweek om van te dromen gehad dankzij Anita! Ze was super lief en zorgzaam, rustig en gezellig, en zeer vakkundig. Dankzij haar kijken we terug op een kraamweek waar ik van te voren echt niet op had durven rekenen. Anita nogmaals enorm bedankt! Tevens ook fijn contact gehad met alle mensen die aan de telefoon werkzaam zijn. Helaas mindere ervaring met de mevr die op huisbezoek ik gekomen. Die was erg star en van de protocolletjes. Vreselijk. Hallo je hebt met mensen te maken niet met machines.. gelukkig hierdoor niet besloten om VDA af te kappen anders had ik lieve Anita nooit gehad!

Kelly Beekmans

Jo-Ann Van Roessel ter Haar

3-7-17 is onze dochter Nena geboren. Nadat Inge geweldige hulp heeft geboden bij de bevalling kwam de dag erna Anita bij ons thuis. Een beetje huiverig was ik nog na de slechte ervaring met de kraamhulp van onze oudste. Wat bleek; dit was een oud-klasgenoot van mijn man hoorde ik! Oke, er is iets om over te praten dacht ik... Gelukkig! Dat praten is niet meer gestopt. Praten was fijn! Over alles. Wat een vertrouwd gevoel kreeg ik bij Anita terwijl ik haar niet kende. Dit was fijn, dit voelde goed! Wat een fijne kraamverzorgende! Vda mag trots zijn dat ze zulke fijne mensen in dienst heeft! Wat een topper! Onze week was geweldig en dat had ik niet durven dromen. Tranen toen ze wegging en dit keer niet van opluchting maar van verdriet. Wat een gemis, kon de kraamweek maar langer duren.... Dus nogmaals; ontzettend bedankt lieve Anita! We zullen je missen.

Ilona van Lith

Super kraamtijd gehad dankzij José snackers�.bedankt voor de goede zorgen.

Yacinthe van de Langenberg

In de vroege ochtend van 25-4-2017 is onze eerste zoon Morris geboren. Vandaag is de eerste dag geweest zonder kraamhulp Inge, wat voor ons toch even wennen is. Inge heeft met veel liefde, kennis en zorg ons bijgestaan de eerste zeven dagen. Naast deze drie punten bracht Inge ook gezelligheid met zich mee. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat wij een super kraamweek hebben gehad en Inge (VDA) bij iedereen aanbevelen.

Wendy Blindenbach Poel

Chantal van den Broek

Vandaag afscheid genomen van onze super lieve kraamverzorgster lisanne. Wat waren we blij met haar. En vooral ons zoontje Mike zal morgen vreemd opkijken als mama hem uit bed komt halen ipv lisanne.

Elina Van Den Hurk van Schaijk

17-03-2017 is onze dochter Julia geboren. Wederom hebben wij genoten van de goede zorgen van Corina Seijkens die ons ook super geholpen heeft in de kraamweek na de geboorte van onze dochter Stephanie. VDA en Corina hartelijk dank voor de fijne week. Dankzij jullie is mijn kraamweek een week geworden om nooit te vergeten! Groetjes Elina, Roel, Stephanie en Julia

Kenneth Ravestein

Ik vind het VDA een heel goede hulp! Word heel leuk met ons omgegaan en ook met ons zoontje van 2 jaar oud. Vind het jammer dat het bijna voorbij is. Dank je wel Mandy!

Lisa Sanders

Ik heb goede hulp gehad. Ben erg tevreden over hoe ze mij en Jasmine en Milan hebben verzorgd.

Mareska Kluijtmans - Bons

Dankjewel Mirjam vd ontzettend fijne tijd de afgelopen week. Wat heb ik veel geleerd en Rachid een opfriscursus ondergaan haha. Een heerlijk ontbijt in de morgen, een dutje in de middag, fruit op bed en alles werd vastgelegd. Fijn een kraamhulp die ook fotografe is! Begaan met Lynn het dochtertje van mijn man, lief en leed gedeeld, want het leven kan er ook anders uitzien besef je dan.. Wat zullen we je missen, nu gaat ons echte gezinnetje beginnen � Alleen al hiervoor zou ik alles nog eens overdoen � Nogmaals bedankt! Toch nog wat Kraamtranen doorgekomen...maar wel van intens geluk �

Amy Koolen

Wij willen VDA en in het bijzonder Conny bedanken voor de fantastische kraamweek! Ze is net weg maar kraamtranen vloeien, we missen haar nu al!!! Haar goede verzorging,uitleg, tips en betrokkenheid hebben er voor gezorgd een mooie start hebben kunnen maken met ons eerste kindje, een mooie zoon Dion. Liefs john, Amy & Dion.

Tamara Pruim

Ik heb 2 keer het geluk mogen hebben met suzanne verbruggen,wat een geweldige kraamhulp! Echt super genoten van de kraam week dankzij de goede zorg en goede begeleiding van Suzanne!! Echt een aanrader voor iedere kraamvrouw!super bedankt voor alles lieve suzanne!x tamara Eric en de kinderen

Liza Ruijs Schipper

Ik wil de kraamzorg VDA bedanken voor deze fantastische week en in het bijzonder Susanne. Wij hebben super genoten. Niet alleen voor mij maar ook voor de rest van mij gezin heeft zij super gezorgd. Ze heeft goede adviezen en tips gegeven waar nodig.

Pauline Nouwens

Een heerlijke kraamweek gehad mede dankzij jullie fijne goede zorgen! Een echte aanrader �

Ellen Waterreus-von Reeken

25-11-16 is ons 2e kindje geboren en hadden wij wederom kraamzorg van VDA. Wij bedanken Manon W. voor haar enthousiaste en liefdevolle zorgen én gezelligheid. Dankzij haar hebben wij echt een fantastische kraamweek gehad! Ze had niet alleen alle aandacht voor mij maar ook voor ons oudste zoontje. Het was een heerlijke week en het was moeilijk afscheid nemen. Manon is een TOPPER, ga zo door.

Paul van Schaick

René Marleen Van der Sommen

Wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad, Wat een fijne zorg en wat een top vrouw. We zijn goed bij geleerd en fijne adviezen gehad en wat een fijn gevoel als jij er was Jolanda het was een top week. Bedankt.... Hopen je snel een keer te zien

Leonie Lohner

Wij willen kraamzorgbureau VDA en dan in het bijzonder Francis bedanken voor de onvergetelijke kraamweek. Genoten van ieder moment! Bedankt! Liefs, Lucas, Leonie, Lieve en Luca

Astrid Van Schaick

Wij hebben 2 maal mogen genieten van de goeie zorgen van Francis. Het was echt super. Bedankt!

Lieke van Grinsven-Deinum

Een heerlijke en goed verzorgde kraamweek gehad onder begeleiding van Anita van VDA! Met goed vertrouwen gaan we de wereld aan met onze kleine meid!

Nancy Doreleijers

Deze week mogen genieten van onze Jesse dankzij jose. Wat een mooie week waar we allemaal inclusief de 2 andere kindjes mooi op terug kunnen kijken..

Anne Van Gelder-van Stiphout

Ingrid Eerden

Wij (als kersverse ouders) zijn in onze kraamweek fantastisch ondersteund door Susanne. Ze gaf elke dag tips en nam ons mee in de verzorging van onze dochter. Ook op het gebied van borstvoeding heeft ze enorm goede begeleiding gegeven. Zonder haar hulp was onze kleine meid niet zo snel weer richting geboortegewicht. Voor de volgende keer zouden we ook zeker weer voor Susanne kiezen!! Ze was geweldig!!

Bianca van Gestel

Bogusia Dylewski-Zielinska

Ik ben twee keer bevallen, twee keer voor vda gekozen, twee keer heel tevreden gewest. Marloe en Kim super bedankt voor deze onvergetelijke tijd! Zo'n kraamhulp gun je iedereen. Dank voor de goede zorg!

Amber van der Loo

In een woord top!!! Wat hebben wij veel geleerd van bianca, jammer dat de dagen zo snel voorbij vlogen! Zou jullie en bianca met iedereen aanraden!

Hanne Ke

Ik zou vda aan iedereen aanraden. Dankzij Loes een super fijne kraamtijd gehad!

Mandy Klerks

Een ontzettende relaxte en heerlijke kraamtijd gehad dankzij Annemarie! Fijne begeleiding rondom borstvoeding en tips rondom zorg voor de kleine meid.

Melanie van Mier-Dingen

Sibel Erol

Marieke Kordewinders

Dana van Tilburg

Na de geboorte van mijn 3 dochters kraamzorg gehad vanuit VDA. Alle keren zeer tevreden maar afgelopen week was toch wel het kersje op de taart. Monique superbedankt voor een geweldige kraamweek. We hebben t ongelooflijk met je getroffen! X

Erik van Doren

Toppie!!!!!!! Kan niet beter twee keer ontzettend verwend geweest! Liefs Karin van Doren

Saskia Weren

Weer een cursus gehad . Als kraamverzorgende bij VDA houden we regelmatig een scholing. Het was weer super gezellig want dat hoort er natuurlijk ook bij.

Samy Kidjo

Top kraamzusters gehad waarvan eentje laatste jaars leerling was, vond het wel gezellig en ze hebben ons heel goed geinformeerd en geholpen! Kraamzorg VDA is zeker een aanrader ;-)

Saskia van der Hilst-Tilmans

Helen Sweere

2x een fantastische tijd gehad! Bedankt Bianca en Corina!

Vanessa Paeshuyse

De kraamhulp van VDA vonden wij heel erg fijn! Onze dochter Tess is in 2012 geboren,en ons eerste kindje en de begeleiding was top!

Suzanne Van Orsouw VdWaterbeemd

Een onbezorgde kraamtijd gehad! wat is het fijn om op je gemakje bij te kunnen komen na een bevalling en kennis te kunnen maken met de nieuwe baby... dat kan met de kraamzorg van vda!

Hanneke van Doremalen-Alofs

Na de bevallingen van allebei mijn dochters heb ik het genoegen gehad een super kraamverzorgster van VDA in huis te hebben. Fijne mensen, goed geregeld! Aanrader!!!

Miranda Verstraten

Super fijne kraamtijd gehad! In februari voor herhaling vatbaar :-))

Colette Schoonus

Suzanne Kanters

Terug