088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Informatie > Nieuws / Blog > JobStart: kom bij ons werken!

JobStart: kom bij ons werken!

Wil jij zorgen Voor De Allerkleinste?

Wij zijn op zoek naar dames die binnen 12 tot 15 maandendoor ons opgeleid willen worden tot kraamverzorgende (BBL). Een achtergrond in de zorg is fijn (dan kun je waarschijnlijk een korter traject volgen) maar ook als je nog geen ervaring in de zorg hebt, zijn er mogelijkheden. Als je maar een switch wil maken naar een functie waarin je het verschil kunt maken voor nieuwe wereldburgers en hun gezinnen!

Hoe mooi is het om van grote betekenis te zijn voor pasgeboren kindjes en gezinnen. Jij bent de steun en toeverlaat waar ze op kunnen bouwen en begeleidt hen bij de eerste stappen in het ouderschap.

👉 VDA is een fijne werkgever, waar medewerkers gezien en gehoord worden. Wij vinden korte lijntjes met de praktijkopleider en de leidinggevenden erg belangrijk. Medewerkers geven met gemiddeld een 8.1 aan dat ze zeer tevreden zijn over VDA als werkgever!

👉 We hechten veel waarde aan het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden. We bieden bij- en nascholing en intervisie aan en daarnaast is er veel aandacht voor de teams.

👉 We bieden een startsalaris aan voor carrière switchers, wat ruim boven de CAO is: Leerlingen, die 21 of ouder zijn en beschikken over minimaal 3 jaar werkervaring, starten met een salaris van 2220 Euro bruto per maand (dit salaris is op basis van 36 uur per week).

👉 Als leerling werk je 24 uur gemiddeld per week. We denken maximaal met je mee om het leerlingschap af te stemmen op je werk-privé balans.

Meer weten? Neem dan vooral contact op met onze praktijkopleider door een mail te sturen naar werkenbij@kraamvda.nl.

 

Weet ook dat we iedere laatste dinsdag van de maand van 15.30 tot 17.00 uur een JobStart organiseren, waarbij je gewoon binnen kunt lopen voor meer informatie en om de sfeer te proeven! Je bent van harte welkom op de Hurksestraat 42-20 in Eindhoven.

En een dagje vrijblijvend meelopen met een van onze kraamverzorgenden behoort ook tot de mogelijkheden!

#werkenindekraamzorg #bbl #vacature #leren #geboortezorg

Terug