088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Jouw kraamtijd > MENTALE SUPPORT NA DE KRAAMTIJD

MENTALE SUPPORT NA DE KRAAMTIJD

Moeder worden is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven.

Het is heel normaal als je na je bevalling een tijdje uit balans bent. Bij Kraamzorg VDA bestaat de mogelijkheid om hierbij (gratis) hulp en ondersteuning te krijgen tot 9 maanden na je bevalling.

Waarmee kun je bij ons terecht na je kraambed?

Wat zijn de (gratis) mogelijkheden?

  1. Individuele coaching: Elke dinsdagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur kun je terecht voor het coachings-spreekuur (alleen op afspraak, zie aanmelden).
  2. Groepscoaching ‘terug in balans’: vanaf 4 weken tot 9 maanden na de bevalling: Een groepsbijeenkomst van 14:00 uur tot 16:00 uur uur waarin vrouwen, zonder hun baby, onder leiding van onze coach-verloskundige, bij elkaar komen. Er worden binnen een veilige setting in vertrouwen thema’s besproken en er is ruimte voor het delen van ervaringen en het opdoen van contacten en bouwen aan een netwerk. De bijeenkomsten zijn gratis en alleen toegankelijk voor vrouwen die vanuit VDA kraamzorg ontvangen hebben. Aangezien er ervaringen en gevoelens uitgewisseld worden, kan het ook zijn dat blijkt dat individuele coaching gewenst is.

Moedergroep/groepsbijeenkomst (zodra nieuwe data bekend zijn, verschijnen die hier op de website).

De moedergroep heeft als doel

Thema’s die aan bod kunnen komen binnen de moedergroepen:

“Heel fijn om andere moeders te ontmoeten die met dezelfde dingen worstelen. Nu ik weet dat het best normaal wat er soms door mijn hoofd spookt, voel ik me niet meer zo rot en zo alleen.” 

 

Locatie van de bijeenkomsten

Hurksestraat 42-20 | 5652 AL Eindhoven

Parkeren gratis voor de deur, er is koffie en thee. Maximaal aantal deelnemers per groepsbijeenkomst is 8 dus schrijf je op tijd in want vol is vol.

I.v.m. corona-maatregelen hanteren we de 1,5 meter regel binnen de ruimte en vragen we je om bij enige vorm van gerelateerde klachten niet te komen.

Data van de moedergroep:

Maandag 19 juli 2021

Maandag 16 augustus 2021

Maandag 13 september 2021

Maandag 18 oktober 2021

Maandag 22 november 2021

Maandag 20 december 2021

 

Aanmelden
Via kraam@kraamvda.nl kun je je aanmelden. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mailen met onze coach-verloskundige Lonneke van Houten: lonnekevanhouten@kraamvda.nl


Folder Mentale Support
Terug