088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Jouw kraamtijd > UITZETLIJST

UITZETLIJST

Als je een kindje krijgt, gaat er een (commerciële) wereld voor je open. Om je te helpen een weg te banen tussen alle noodzakelijke, handige en soms overbodige artikelen, hebben we de belangrijkste artikelen voor je op een rijtje gezet.
De uitzetlijst is te downloaden, zodat je het makkelijk uit kunt printen. De benodigde spullen staan hieronder ook nog uitgeschreven met wat extra informatie.

Tijdens je kraamweek is een aantal hulpmiddelen noodzakelijk. De hulpmiddelen bestaan uit bijvoorbeeld bedverhogers, een ruggensteun, een ondersteek of een douchekrukje. Kraamzorg VDA werkt samen met leverancier Medipoint welke ervoor zorgt dat de hulpmiddelen gewoon bij je thuis worden bezorgd, helemaal gratis! Onze intaker helpt je graag mee om de benodigde hulpmiddelen te bestellen tijdens het intakegesprek. Je kan de hulpmiddelen ook zelf bestellen via medipoint.nl/kraam.

Uitgeschreven uitzetlijst:

Moeder

Baby

Tip: Het is aan te bevelen de babyuitzet vooraf te wassen in verband met hygiëne en eventueel huidirritatie van de baby. Gebruik geen wasverzachter.

Bij flesvoeding

Bij thuisbevalling

Voor een bevalling in het ziekenhuis kun je meenemen:

Voor mama

Voor de baby

Voor samen

 

Terug