088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Informatie > WIJ WERKEN SAMEN MET

WIJ WERKEN SAMEN MET

Wij werken met alle verloskundigen in ons werkgebied nauw samen. Ook met de ziekenhuizen is er een prettige en professionele samenwerking. Dit maakt voor jou en je allerkleinste de overgang van ziekenhuis naar thuis zo soepel mogelijk.

Op allesoverzwanger.nl wordt uitgelegd welke zorgverleners in de Geboortezorg met elkaar samenwerken. Ook vind je op deze site allerlei andere algemene en betrouwbare informatie over de begeleiding en zorg rond zwangerschap, bevalling, geboorte en kraamtijd. Wij werken nauw samen met alle zorgaanbieders in de keten van de geboortezorg. Dat betekent dat wij met alle verloskundigen en ziekenhuizen in ons werkgebied de zorg goed op elkaar afstemmen. Op die manier ben je verzekerd van de best mogelijke zorg voor jezelf en je allerkleinste ongeacht waar je bevalt.

En in deze Zorgstandaard-brochure vind je nog meer informatie over de Integrale Geboortezorg in Nederland.


Verloskundigen
Uden - Iris Verloskunde en echoscopie Eersel/Hapert - Verloskundigenpraktijk in de Kempen Eindhoven - Lux Verloskundigen
Geldrop-Heeze-Leende - Verloskundigen Boxtel/Vught Helmond
Valkenswaard Cranendonck Best/Oirschot
Eindhoven - Verloskundigenpraktijk Clair de Lune Boekel/Gemert Veghel
Bergeijk - Praktijk voor verloskunde Son - Vivé vrouw en Verloskunde Eindhoven - 040 Verloskunde 't Noorden & de Boreling
Son&Breugel Valkenswaard Oisterwijk
Geldrop, Mierlo en Helmond - Verloskundigenpraktijk Vol Verwachting Uden - Iris Verloskunde en echoscopie Sint-Oedenrode en Schijndel - Verloskundig centrum Peppelaer
Bladel - Verloskundigenpraktijk Ortus Nuenen - Neo verloskunde Gemert - Verloskundigenpraktijk Natal
Tilburg - Fam geboortezorg en kindergeneeskunde Boxtel - Verloskundig centrum Midden Brabant Eindhoven - Verloskundigenpraktijk Lichtstad
Meerhoven (Eindhoven) - Verloskundigenpraktijk Kinderrijk
Ziekenhuizen
Veldhoven Eindhoven Geldrop
Uden Helmond Den Bosch

Keten van geboortezorg

In de regio Helmond is dit:  JIJWIJ

In de regio Geldrop is dit: Verloskundig Samenwerkingsverband Anna- St Anna Ziekenhuis

In de regio Bernhoven is dit: Verloskundig Samenwerkingsverband Bernhoven

In de regio Eindhoven is dit: Verloskundig Samenwerkingsverband Eindhoven

In de regio Veldhoven is dit: Verloskundig Samenwerkingsverband Veldhoven

In de regio Den Bosch is dit: Verloskundig Samenwerkingsverband Den Bosch

Babybalance
In de meer dan tien jaar van haar bestaan, is BabyBalance dé aanbieder geworden van digitale voorlichting en instructie over zwangerschaps- en babyzorg in Nederland (e-Health).

Aan de hand van kortere en langere video's, krijg je te zien hoe je tijdens je zwangerschap jezelf kunt voorbereiden op de komst van je baby. Of hoe je gedurende je kraamtijd en tot en met drie maanden na de geboorte voor je baby kunt zorgen. Babybalance biedt je in deze video’s voorlichting en instructies over uiteenlopende onderwerpen, variërend van: 'Wat neem je mee naar het ziekenhuis voor je bevalling?', tot de luier omdoen, borstvoeding geven en voorbeelden van aangename draagtechnieken.

De video's zijn een waardevolle aanvulling op wat de verloskundige en kraamverzorgende je zullen vertellen. Handig ook om de vragen die ze mogelijk oproepen, met hen te bespreken.

Kraamzorg VDA werkt samen met BabyBalance, al onze klanten kunnen een account aanmaken. Dat doe je gemakkelijk op de site van BabyBalance: https://www.babybalance.nl/. Mocht je vragen hebben, dan kun je het beste terecht bij Babybalance. Bespreek onduidelijkheden met je intaker of kraamverzorgende!

Terug