088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > Kraamzorg Veldhoven

Kraamzorg Veldhoven

AANMELDEN

De kraamperiode is een prachtige maar ook drukke tijd. Kraamzorg VDA zorgt in Veldhoven, Bladel en omgeving ervoor dat je zorgeloos van deze periode kunt genieten. Onze kraamzorg is warm, betrokken en deskundig. Vanaf inschrijving tot na de afsluiting van de kraamperiode staan jij en je baby bij ons centraal. Je bent bij Kraamzorg VDA in Veldhoven dan ook zeker geen nummer. Mocht je zwangerschap of bevalling minder zorgeloos verlopen dan verwacht of gehoopt, ook dan staan we voor je klaar.

Inschrijven

Als je zwanger bent kun je jezelf inschrijven voor kraamzorg. In Veldhoven is Kraamzorg VDA dan de juiste keuze. In de zevende maand van je zwangerschap neemt een zorgconsulente contact met je op voor een intakegesprek. Dan kunnen we alvast kennismaken en een paar belangrijke onderwerpen bespreken zoals je persoonlijke omstandigheden, het aantal uren kraamzorg, de taken van de kraamverzorgende en welke spullen je nodig hebt voor de bevalling en kraamweek. En we doen dan direct de arbocheck. Je krijgt bij ons altijd een vast contactpersoon.

Bevallen

De laatste weken van je zwangerschap zijn spannend en soms ook best een beetje zwaar. Als de bevalling begint, bel je de verloskundige. Zij neemt contact op met ons. De kraamverzorgende komt dan naar je toe en ondersteunt jou en je partner en assisteert de verloskundige. Is de baby geboren? Dan komt er ontzettend veel op je af. De kraamverzorgende verzorgt jou, de baby en eventuele broers of zussen en houdt jullie gezondheidstoestand goed in de gaten. Daarnaast staat ze altijd klaar om adviezen te geven over de verzorging van de baby. Want bij Kraamzorg VDA in Veldhoven staan moeder en kind centraal.

De eerste dagen

De eerste dagen na de geboorte van je baby zijn magisch maar ook best wennen. Zeker als het je eerste kindje is. Soms kun je een beetje onzeker zijn over of je het allemaal wel goed doet. Onze kraamverzorgende weet precies hoe jij je voelt. Ze helpt je wennen aan het nieuwe ritme en de nieuwe situatie. Ze houdt het huishouden draaiende, ontvangt visite, regelt een afspraak voor de hielprik en gehoorscreening en, het allerbelangrijkste, zorgt ze goed voor moeder en kind(eren). Bij Kraamzorg VDA doen we er alles aan om jou een hele fijne kraamtijd te bezorgen.

Meer weten?

Er zijn veel redenen te noemen waarom we denken goed voor jou en je kindje(s) te kunnen zorgen. Wij geven je een geborgen gevoel, nemen je een hoop zorg uit handen en je bent bij Kraamzorg VDA geen nummer. Je krijgt altijd een kraamverzorgende die het beste bij jou en je gezin past. Wil je meer weten over Kraamzorg VDA in Veldhoven, Bladel en omgeving? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Terug