088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > Kraamzorg Geldrop

Kraamzorg Geldrop

AANMELDEN

De geboorte van je baby en de kraamtijd zijn een bijzondere en spannende tijd. Er komt veel op je af. Kraamzorg VDA zorgt in Geldrop ervoor dat je zorgeloos van deze mooie periode kunt genieten. Onze kraamzorg is zorgzaam, betrokken en deskundig. Jij en je baby staan altijd centraal. Vanaf de inschrijving tot na de afsluiting van de kraamperiode. Bij Kraamzorg VDA in Geldrop is niemand een nummer. Mocht je zwangerschap minder zorgeloos verlopen of je bevalling anders dan verwacht dan staan we voor je klaar om je extra te ondersteunen.

De inschrijving

Tijdens je zwangerschap komt er al veel op je af. Natuurlijk wil je goed voorbereid zijn op de komst van je baby. Je zoekt kraamzorg in Geldrop die goed bij jou en je wensen past. Kraamzorg VDA maakt het verschil in de bijzondere kraamtijd. Als je jezelf bij ons hebt ingeschreven, neemt een zorgconsulente in de zevende maand van je zwangerschap contact met je op. Dan kunnen we alvast kennismaken en een paar belangrijke onderwerpen bespreken zoals je persoonlijke omstandigheden, het aantal uren kraamzorg, de taken van de kraamverzorgende en welke spullen je nodig hebt voor de bevalling en kraamweek. Je krijgt 1 contactpersoon bij ons.

Bevallen

De laatste loodjes zitten er bijna op, je bent klaar voor de bevalling. Als deze begint, bel je de verloskundige. Zij neemt vervolgens contact op met ons. De kraamverzorgende komt dan naar je toe om alvast dingen klaar te zetten. Ze ondersteunt jou en assisteert de verloskundige. En dan is de baby er eindelijk! De kraamverzorgende verzorgt jou, je baby en eventuele andere kindjes en houdt jullie gezondheidstoestand goed in de gaten. En ze geeft adviezen over de verzorging van de baby en helpt indien nodig bij de borstvoeding. Daarnaast staat ze altijd klaar om adviezen te geven over de verzorging van de baby. Bij Kraamzorg VDA in Geldrop staan moeder en kind centraal.

De eerste dagen

De eerste dagen na de geboorte van je baby zit je op de zogenoemde roze wolk. Je geniet volop van je kleintje en loopt over van liefde. Maar soms komt ook de onzekerheid om de hoek kijken. Doe ik het wel goed? En is dat wel normaal? Onze kraamverzorgenden weten precies hoe jij je voelt. Ze helpt je wennen aan het nieuwe ritme en de nieuwe situatie. En houdt daarnaast het huishouden draaiende, ontvangt visite, regelt een afspraak voor de hielprik en gehoorscreening. Kortom, ze is echt onmisbaar die eerste dagen. Bij Kraamzorg VDA doen we er alles aan om jou een hele fijne kraamtijd te bezorgen.

Meer weten?

Er zijn veel redenen te noemen waarom we denken dat Kraamzorg VDA goed voor jou en je kindje(s) kan zorgen. Wij geven je een geborgen gevoel, aandacht en zorgen ervoor dat je kraamtijd onvergetelijk wordt. Wil je meer weten over kraamzorg in Geldrop? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Terug