088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > Kraamzorg Valkenswaard

Kraamzorg Valkenswaard

AANMELDEN

Zorgeloos en onvergetelijk. Kraamzorg VDA in Valkenswaard wil graag dat je zo terugdenkt aan je kraamtijd. Wij zorgen ervoor dat je jezelf kunt zijn tijdens je kraamtijd. Jij en jouw baby staan centraal vanaf de inschrijving tot de afsluiting van de kraamtijd. Je bent bij ons zeker geen nummer. We geven zorg met aandacht en ruimte voor jouw wensen. Mocht je bevalling of zwangerschap minder zorgeloos verlopen dan verwacht/gehoopt, dan staan we ook voor je klaar.

Inschrijving

Als je zwanger bent, komt er een hoop op je af. Er moet veel geregeld worden voor de komst van de baby. Gelukkig is de kraamzorg zo geregeld bij Kraamzorg VDA. Woon je in Valkenswaard, Bergeijk, Someren of Asten? Neem dan contact met ons op om je in te schrijven. In de zevende maand krijg je dan een intakegesprek met onze zorgconsulent. Je maakt kennis met Kraamzorg VDA en zij vertelt je wat je allemaal kunt verwachten in je kraamperiode. Daarnaast bespreken we alvast een paar belangrijke onderwerpen zoals persoonlijke omstandigheden, het aantal uren kraamzorg, de taken van de kraamverzorgende en welke spullen je nodig hebt voor de bevalling en kraamweek. We doen dan ook de arbocheck. Wij zorgen voor een vast contactpersoon.

Bevalling

En dan is het eindelijk zover, de bevalling begint! Zorg dat je het nummer van de verloskundige bij de hand hebt. Zij neemt ook contact met ons op. We sturen dan een kraamverzorgende naar je toe. Zij zet alvast alles klaar voor de bevalling en ondersteunt jou en je partner. Als je in het ziekenhuis bevalt, is de kraamverzorgende aanwezig als je weer thuis komt. Na de bevalling verzorgt de kraamverzorgende jou, je baby en eventuele andere kindjes en houdt jullie gezondheidstoestand goed in de gaten. Daarnaast staat ze altijd klaar om adviezen te geven over de verzorging van de baby. Bij Kraamzorg VDA in Valkenswaard zijn moeder en kind het belangrijkst.

De kraamweek

Je bent zielsgelukkig met je baby maar ook best onzeker of je het allemaal wel goed doet. Zeker als het om je eerste kindje gaat. De kraamverzorgenden van Kraamzorg VDA weten precies wat je voelt. Ze helpen je om te wennen aan de nieuwe situatie en zorgen ervoor dat je een ritme opbouwt. Ook houdt de kraamverzorgende nauwlettend jullie gezondheid in de gaten. Maar ze doet nog meer. Ze ontvangt visite, regelt het huishouden, verzorgt je kinderen en maakt een afspraak voor de hielprik en gehoorscreening. Zodat jij je volledig kan richten op je pasgeboren kindje. Bij Kraamzorg VDA doen we er alles aan om jou een hele fijne kraamtijd te bezorgen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Kraamzorg VDA in Valkenswaard, Bergeijk, Someren en Asten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Terug