088 - 11 67 900 |contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > KWALITEIT

KWALITEIT

Als Kraamzorg VDA vinden wij het van groot belang om onze activiteiten zichtbaar te kwalificeren naar toetsbare normen. Daarom zijn wij in al onze vakgebieden gecertificeerd. Als kraamorganisatie zijn wij ministerieel erkend en ISO gecertificeerd.

Daarnaast heeft Kraamzorg VDA het Zorg voor Borstvoeding certificaat dat door de World Health Organisation (WHO) en door Unicef wordt erkend. Inmiddels heet de stichting niet meer Zorg voor Borstvoeding, maar Baby Friendly.

Kraamzorg VDA is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB, voorheen Calibris) erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat we studenten mee opleiden.

 

Brancheorganisatie Geboortezorg (Bo)
Samen met ruim 126 andere zorgorganisaties zijn wij lid van Bo, de brancheorganisatie van de geboortezorg. Bo helpt haar leden om kwalitatief goede kraamzorg te leveren. Meer weten? Kijk op de site van Bo voor alle informatie!

Een klacht?
Ondanks onze kwaliteit en inzet kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over onze kraamzorg. Kaart dit gerust aan bij je kraamverzorgende. Vaak biedt dat direct verbetering. Komen jullie er niet uit, bel ons dan op 088 – 11 67 900 en vraag naar de manager van jouw kraamverzorgende. Je mag ook het klachtenformulier invullen. We nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op. Kraamzorg VDA heeft ook een klachtenreglement.

Zie ook onze leveringsvoorwaarden.

 


Terug