088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > KWALITEIT

KWALITEIT

 

Certificering 
Wij vinden het als kraamzorgorganisatie van groot belang om onze activiteiten zichtbaar te kwalificeren naar toetsbare normen. Daarom zijn wij in al onze vakgebieden gecertificeerd. Als kraamorganisatie zijn wij ministerieel erkend en ISO gecertificeerd. De externe audit vindt jaarlijks plaats rond de maand maart. De audit van 2024 is recent geweest en is met goed gevolg doorlopen.
Brancheorganisatie (Bo) Geboortezorg 
Samen met ruim 126 andere zorgorganisaties zijn wij lid van Bo, de brancheorganisatie van de geboortezorg. Bo helpt haar leden om kwalitatief goede kraamzorg te leveren. Meer weten? Kijk op de site van Bo voor alle informatie!
Image result for bo geboortezorg
Erkend leerbedrijf
Kraamzorg VDA is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB, voorheen Calibris) erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat we studenten opleiden en de mogelijkheid bieden om stage te lopen in de kraamzorg. We vragen van te voren altijd aan je of een kraamverzorgende in opleiding welkom is.

Niet tevreden?
Ondanks onze kwaliteit en inzet kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over onze kraamzorg. Kaart dit gerust aan bij je kraamverzorgende. Vaak biedt dat direct verbetering. Komen jullie er niet uit, bel ons dan op 088 – 11 67 900 en vraag naar de manager van jouw kraamverzorgende. Je mag ook het klachtenformulier invullen. We nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op. Mocht je een formele klacht in willen dienen, dan heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de klachtenfunctionaris van Bo. Meer informatie hierover vind je in het klachtenreglement

 


Terug