088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > Kraamzorg Boxtel

Kraamzorg Boxtel

AANMELDEN

Een mooie en zorgeloze tijd. Kraamzorg VDA in Boxtel zorgt ervoor dat je kraamtijd een herinnering wordt waar je nog met veel plezier aan terug zult denken. Jij en jouw baby staan centraal vanaf de inschrijving tot de afsluiting van de kraamtijd. We geven zorg met aandacht en ruimte voor jouw wensen. Wij houden dan ook van een persoonlijke benadering en daarom krijg je een vast contactpersoon. Voor kraamzorg in Boxtel moet je bij Kraamzorg VDA zijn. Soms verloopt een zwangerschap of bevalling anders dan verwacht of gehoopt ook dan staan we voor je klaar.

Inschrijving

Tijdens je zwangerschap moet je al een hoop regelen voor als de baby er is. Kraamzorg is een van die dingen. Schrijf je nu alvast in voor kraamzorg in Boxtel. Kraamzorg valt binnen de basisverzekering. Als je daar vragen over hebt, neem dan contact op met je zorgverzekeraar. Als wij je inschrijving hebben ontvangen, nemen we contact met je op in de zevende maand van je zwangerschap. Zo kunnen we alvast kennis met elkaar maken en praten over een paar belangrijke onderwerpen. Wat zijn je persoonlijke omstandigheden, op hoeveel uren kraamzorg heb je recht en wat zijn de taken van de kraamverzorgende? En we bespreken wat je allemaal nodig hebt voor de bevalling en kraamweek.

Bevalling

De laatste loodjes zijn aangebroken en je kijkt uit naar de geboorte van je kindje. Als het zover is, komt de kraamverzorgende naar je toe om jou en je partner te ondersteunen en de verloskundige te assisteren. Na de bevalling verzorgt de kraamverzorgende jou, de baby en eventuele andere kindjes en houdt jullie gezondheidstoestand goed in de gaten. Daarnaast staat ze altijd klaar om adviezen te geven over de verzorging van de baby en te helpen bij de borstvoeding. Bij Kraamzorg VDA in Boxtel staan moeder en kind centraal. Voor, tijdens en na de geboorte.

De kraamweek

De kraamperiode is een bijzondere tijd. Je bent hartstikke gelukkig, onzeker en moe. De emoties razen door je heen. Zeker als het om je eerste kindje gaat. De kraamverzorgenden van Kraamzorg VDA weten precies wat er door je heen gaat. Ze helpen je om te wennen aan de nieuwe situatie en zorgen ervoor dat je weer een ritme opbouwt. Maar ze doet nog meer. Ze ontvangt visite, regelt het huishouden en maakt een afspraak voor de hielprik en gehoorscreening. En natuurlijk houdt ze jullie gezondheid goed in de gaten. Zodat jij je volledig kan richten op je pasgeboren kindje. Bij Kraamzorg VDA voor Boxtel en omgeving doen we er alles aan om jou een hele fijne kraamtijd te bezorgen.

Meer weten?

Wil je meer weten over kraamzorg in Boxtel? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Terug