088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > Kraamzorg Nuenen

Kraamzorg Nuenen

AANMELDEN

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Een mooie en bijzondere tijd breekt aan. Het is belangrijk om nu al goed na te denken over kraamzorg. In Nuenen kun je bij Kraamzorg VDA rekenen op professionele kraamzorg die past bij je persoonlijke situatie. Wij geven jou en je baby de best mogelijke start. Ons enthousiaste en deskundige team heeft veel ervaring en zorgt ervoor dat moeder en kind het middelpunt zijn. Voor kraamzorg in Nuenen is Kraamzorg VDA het juiste adres. Iedereen hoopt op een zorgeloze zwangerschap en soepele bevalling, maar soms gaat het anders dan je verwacht of gehoopt had, ook dan kun je gerust een beroep op ons doen.

Inschrijven

Denk al vroeg in je zwangerschap na over welke kraamzorg het beste bij je past. De kraamtijd is namelijk een bijzondere tijd die je nooit meer over kunt doen. Bij Kraamzorg VDA zorgen wij ervoor dat je kraamtijd een onvergetelijke periode wordt. Wij houden van persoonlijk en warm contact, ook al voor je bevalling. Onze zorgcoördinator neemt in de zevende maand van je zwangerschap contact met je op om te praten over een paar belangrijke onderwerpen zoals persoonlijke omstandigheden, de taken van de kraamverzorgende, het aantal uren kraamzorg en welke spullen je nodig hebt voor de bevalling en kraamweek. De zogenoemde uitzetlijst. Je krijgt bij ons altijd een vaste contactpersoon. Ook kunnen we alvast vragen beantwoorden over kraamzorg in Nuenen.

Het is zover

De bevalling kondigt zich aan. Je kindje komt eraan! Je hoeft geen contact met ons op te nemen, dat doet de verloskundige. De kraamverzorgende komt er zo snel mogelijk aan en staat jou en je partner bij tijdens de bevalling. Ook assisteert ze de verloskundige. Als de baby geboren is, blijft de kraamverzorgende bij jullie voor de verzorging van moeder en kind(eren). Ook houdt ze jullie gezondheidsituatie goed in de gaten. Met de geboorte van jullie kleintje breekt er een hele nieuwe fase in je leven aan en dat kan soms best wennen zijn. Ook hierbij ondersteunt de kraamverzorgende het gezin. Ze helpt je wennen aan de nieuwe situatie en samen met haar bouw je een nieuw ritme op. Heb je vragen of ben je ergens onzeker over? Ben je bang dat je iets niet goed doet? De kraamverzorgende helpt je graag. Ook ontvangt ze visite, regelt de nodige afspraken en houdt het huishouden draaiende. Zodat jij zorgeloos kunt genieten van je kraamtijd.

Meer weten?

Er zijn veel redenen te noemen waarom we denken goed voor jou en je kindje(s) te kunnen zorgen. Kraamzorg VDA geeft je namelijk een geborgen gevoel, nemen je een hoop zorg uit handen en je gezin is bij ons zeker geen nummer. Wij zoeken altijd een kraamverzorgende die goed bij jou en je situatie past. Wil je meer weten over kraamzorg in Nuenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Terug