088 - 11 67 900 |contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > OVER KRAAMZORG VDA

OVER KRAAMZORG VDA

Er zijn vele redenen te noemen waarom wij denken goed voor jou en je net geboren kindje te kunnen zorgen: geborgen gevoel, je bent bij ons geen nummer. Direct na inschrijving zijn jij (en je partner) bij ons bekend. Je actuele situatie is steeds bij ons bekend. Dat voorkomt hinderlijk dubbel uitleggen of vertellen. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Het wordt geregeld! Onze zorgcoördinatoren zijn je ‘regelneven’. Ze kennen iedereen die je nodig kunt hebben en nemen de ‘zorg om zorg’ uit handen. Je zorgcoördinator let erop welke medewerkster het beste bij jou en je gezinssituatie past. Je kraamzorg wordt zoveel mogelijk gegeven op tijden die jou passen. Daarnaast streven we ernaar dat je maar van één en dezelfde kraamverzorgende zorg krijgt. Alleen in tijden van overmacht kan dit anders zijn.

Vergoedingen
Nagenoeg alle vergoedingsvormen zijn bij ons van kracht. Check de polisvoorwaarden van je verzekering.
Wil je meer kraamzorguren dan vergoed, dan kun je die probleemloos bij ons inkopen.

Dichtbij
Er wonen altijd kraamverzorgenden van Kraamzorg VDA bij jou in de buurt. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor zorginhoudelijke vragen, 088 11 67 900.

Deskundig
Onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerd en altijd recent (bij)geschoold. Wij zijn HKZ gecertificeerd, hetgeen de kwaliteit van ons werken borgt. We zijn zelfs gecertificeerd voor Zorg voor Borstvoeding. Je kunt dan ook elke vraag op dit gebied aan ons voorleggen.

Geboortezorg in Nederland – samenwerking rondom de zwangerschap

De zorgverleners in Nederland hebben afspraken gemaakt hoe ze met elkaar samenwerken om de best mogelijke zorg te kunnen geven aan jou en je baby. Dat noemen we integrale geboortezorg. Die zorg moet afgestemd zijn op jouw wensen en keuzes. Het is heel belangrijk dat jij betrouwbare, volledige en begrijpelijke informatie krijgt zodat je voor jouw de beste keuzes kunt maken. Je zorgverlener kan je daarbij helpen.

In de folder Geboortezorg in Nederland hier kun je lezen wat de afspraken zijn die de zorgverleners in Nederland hebben gemaakt. En welke zorg je kunt verwachten. Vanaf het moment dat je graag zwanger wilt worden tot zes weken na de bevalling. Je leest ook wat je zelf kunt doen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke zorg krijgt voor jouw en je baby.

Zie ook onze leveringsvoorwaarden.

Terug