088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > OVER KRAAMZORG VDA

OVER KRAAMZORG VDA

De medewerkers van Kraamzorg VDA staan 24/7 voor je klaar. Jouw gegevens worden vertrouwelijk door ons behandeld, privacy staat hoog in het vaandel bij Kraamzorg VDA. Mocht je tijdens de zwangerschap inhoudelijke vragen hebben, dan kun je mailen naar ons mailadres vragen@kraamvda.nl.

Onze kraamverzorgenden zijn altijd recent bijgeschoold, ze zijn dus up to date met de nieuwste ontwikkelingen in kraamzorgland. Ze zijn zeer gemotiveerd om voor jou aan de slag te gaan. Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerd en geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Wij zijn ISO gecertificeerd, hetgeen de kwaliteit van ons werken borgt. Ook zijn we gecertificeerd voor Zorg voor Borstvoeding; je kunt dan ook elke vraag op dit gebied aan ons voorleggen. We werken met onze eigen lactatiekundigen die je graag begeleiden tijdens jouw borstvoedingsavontuur.

De intakers en planners proberen de beste match te maken tussen de kraamverzorgende en jouw gezin. We vinden het prettig als jouw kraamweek een warme herinnering blijft, daarom staan jouw wensen en omstandigheden voor ons centraal. Je kunt tijdens het intakegesprek je eventuele voorkeur aan ons doorgeven.

 

Terug