088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > Kraamzorg Best

Kraamzorg Best

AANMELDEN

Voor deskundige en warme kraamzorg in Best, Sint-Oedenrode en omstreken moet je bij Kraamzorg VDA zijn. Er zijn vele redenen te noemen waarom wij denken goed voor jou en je net geboren kindje te kunnen zorgen: geborgen gevoel, je bent bij ons geen nummer. De kraamperiode is een bijzondere en drukke periode. Bij Kraamzorg VDA in Best doen we er alles aan om deze periode zo fijn mogelijk te maken voor zowel moeder als kind. Je staat er wellicht niet teveel bij stil, maar soms verloopt een zwangerschap of bevalling anders dan verwacht of gehoopt ook dan staan onze kraamverzorgenden voor je klaar.

Onze voordelen

Bij Kraamzorg VDA staan betrokkenheid en deskundigheid voorop. Wij nemen je zoveel mogelijk zorgen uit handen. Dat begint al bij de inschrijving. Jij en je partner zijn bij ons bekend en onze zorgcoördinatoren zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. Je krijgt een kraamverzorgende die goed bij jou en je gezin past. Je kraamzorg wordt zoveel mogelijk gegeven op tijden die jou passen en wij streven er altijd naar dat je een vaste kraamverzorgende krijgt in je kraamperiode. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor vragen.

Bevalling

Als je bevalling begint neem je contact op met je verloskundige. Zij belt naar ons en wij sturen een kraamverzorgende langs. Zij assisteert bij de bevalling en ondersteunt jou en je partner waar nodig is. Als de baby geboren is, staan jouw gezondheid en die van je kindje centraal. Daarnaast helpt de kraamverzorgende met het verzorgen van de baby en eventuele andere kinderen en geeft ze adviezen.

De kraamweek

De kraamperiode is een bijzondere maar ook heftige tijd. De kraamverzorgenden van Kraamzorg VDA weten precies wat er door je heen gaat. Ze helpen je om te wennen aan de nieuwe situatie. En ze ontvangt visite, regelt het huishouden en maakt een afspraak voor de hielprik en gehoorscreening. Bij Kraamzorg VDA in Best doen we er alles aan om jou een fijne kraamtijd te bezorgen. Onze kraamverzorgende helpt je ook als je borstvoeding wilt geven. Borstvoeding kan heel fijn zijn maar gaat niet altijd vanzelf. Vooral vlak na de geboorte kost het veel energie van zowel moeder als kind. De emoties razen nog door je lichaam en als borstvoeding geven dan even niet lukt, kan dat best heftig zijn. Kraamzorg VDA heeft het certificaat Zorg voor Borstvoeding. Wij hebben dus veel deskundigheid in huis en kunnen je helpen en nuttige adviezen geven. Wij zijn bij dringende situaties zelfs ’s avonds en ’s nachts bereikbaar. En er is altijd een lactatiedeskundige aanwezig voor specialistische zorg bij kraamzorg in Best.

Meer weten?

Wil je meer weten over kraamzorg in Best, Sint-Oedenrode of omgeving? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Terug