088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > Kraamzorg Eindhoven

Kraamzorg Eindhoven

AANMELDEN

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om al goed na te denken over kraamzorg. In Eindhoven kun je bij Kraamzorg VDA rekenen op professionele kraamzorg die past bij je persoonlijke situatie en behoeften. Wij geven jou en je baby met onze kraamzorg de best mogelijke start. Ons enthousiaste team heeft veel ervaring en zorgt ervoor dat moeder en kind altijd centraal staan. Voor kraamzorg in Eindhoven moet je bij Kraamzorg VDA zijn. Je krijgt bij ons een vast contactpersoon. Mocht je zwangerschap of bevalling minder zorgeloos verlopen of anders dan verwacht dan staan we klaar om je extra te ondersteunen.

Inschrijven

Tijdens je zwangerschap komt er veel op je af. Het regelen van goede kraamzorg is daar een onderdeel van. Denk al vroeg na over wat je precies wilt. De kraamtijd is een bijzondere tijd die je nooit meer over kunt doen. Bij Kraamzorg VDA zorgen wij ervoor dat je kraamtijd onvergetelijk wordt. Zorgzaam, geborgenheid en aandacht zijn onze kernwoorden. Wij houden ook van persoonlijk contact, ook al voor je bevalling. Onze zorgconsulente neemt in de zevende maand van je zwangerschap contact met je op om te praten over een paar belangrijke onderwerpen zoals persoonlijke omstandigheden, het aantal uren kraamzorg, de taken van de kraamverzorgende en welke spullen je nodig hebt voor de bevalling en kraamweek. We doen dan ook de arbocheck.

Het is zover

De bevalling kondigt zich aan. Eindelijk is het zover! Je hoeft geen contact met ons op te nemen, dat doet de verloskundige. Wij werken namelijk vakkundig samen met de verloskundige en staan haar bij tijdens de bevalling. Als de baby geboren is, blijft de kraamverzorgende bij jullie voor de verzorging van moeder en kind(eren). Daarnaast houdt ze jullie gezondheid goed in de gaten. Ook in de dagen na de bevalling. Er breekt een hele nieuwe fase in je leven aan en dat kan soms best wennen zijn. Ook hierbij ondersteunt de kraamverzorgende het gezin. Samen gaan jullie op zoek naar een nieuw ritme. Heb je vragen of ben je ergens onzeker over? De kraamverzorgende helpt je graag. Ook ontvangt ze visite, regelt de nodige afspraken en houdt het huishouden draaiende. Zodat jij zorgeloos kunt genieten van je kraamtijd.

Meer weten?

Er zijn veel redenen te noemen waarom we denken goed voor jou en je kindje(s) te kunnen zorgen. Kraamzorg VDA geeft je een geborgen gevoel, nemen je een hoop zorg uit handen en je bent bij ons zeker geen nummer. Wij zoeken altijd een kraamverzorgende die goed bij je gezin past. Wil je meer weten over Kraamzorg VDA in Eindhoven? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Terug