088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > Kraamzorg Gemert

Kraamzorg Gemert

AANMELDEN

Na de geboorte van je kindje breekt er een prachtige en drukke tijd aan. Als je kraamzorg in Gemert, Erp of omgeving nodig hebt, helpen wij van Kraamzorg VDA je graag tijdens de kraamtijd. Wij zorgen ervoor dat je kindje een goede start in het leven krijgt. Alleen het beste is natuurlijk goed genoeg. De geboorte van je baby en de eerste periode daarna zijn een intieme en heftige periode. Onze kraamverzorgenden zorgen ervoor dat jij en je baby centraal staan. Onze kraamzorg in Gemert is warm, betrokken en deskundig. We gaan er niet vanuit, maar soms verloopt een zwangerschap of bevalling anders dan verwacht of gehoopt ook dan kun je gerust een beroep op ons doen.

Zwanger

Als je zwanger bent, moet je over veel dingen nadenken. Goede kraamzorg regelen is een van die dingen. Schrijf je nu alvast in bij Kraamzorg VDA. Tijdens de laatste periode van je zwangerschap neemt een zorgconsulente contact met je op om alvast kennis te maken. Zo kunnen we na de bevalling een kraamverzorgende sturen die goed bij jou en je gezin past. Ook bespreken we de uitzetlijst. Wat is er allemaal nodig tijdens en na je bevalling? En we beantwoorden natuurlijk je vragen. Bovendien krijg je bij Kraam VDA een vast contactpersoon.

Bevalling

Je bevalling begint. Het enige waar jij je op hoeft te concentreren is de bevalling zelf. De verloskundige neemt contact met ons op en er komt zo snel mogelijk een kraamverzorgende naar je toe. Als de baby geboren is, staan jouw gezondheid en die van je kindje centraal. Daarnaast helpt de kraamverzorgende met het verzorgen van je kindje en eventuele andere kinderen in huis.

De kraamweek

De kraamperiode is een bijzondere tijd. De kraamverzorgenden van Kraamzorg VDA weten precies wat er door je heen gaat. Ze helpen je om te wennen aan de nieuwe situatie en zorgen ervoor dat je weer een ritme opbouwt. En ze ontvangt visite, regelt het huishouden en maakt een afspraak voor de hielprik en gehoorscreening. Bij Kraamzorg VDA in Gemert doen we er alles aan om jou een hele fijne kraamtijd te bezorgen.

Borstvoeding

Onze kraamverzorgende helpt je ook als je borstvoeding wilt geven. Borstvoeding kan heel fijn zijn maar soms ook ingewikkeld. En zeker de eerste periode kost het veel energie van zowel mama als de baby. Terwijl met een paar praktische tips al veel leed verholpen kan worden. Kraamzorg VDA heeft het certificaat Zorg voor Borstvoeding. Wij hebben dus veel deskundigheid in huis. Wij zijn bij dringende situaties zelfs ’s avonds en ’s nachts bereikbaar. En er is altijd een lactatiedeskundige aanwezig voor specialistische zorg.

Meer weten?

Wil je meer weten over Kraamzorg VDA in Gemert, Erp en omgeving? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Terug