088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > Herintreden na aantal jaar

Herintreden na aantal jaar

Dianne Das was 20 jaar geleden kraamverzorgende, ze is gestopt toen ze zelf kinderen kreeg. Nu haar kinderen volwassen zijn, wilde ze toch terug naar het vak waar ze het meest gelukkig van werd.

Na een gesprek mocht ze bij ons een verkorte opleiding volgen. De duur van de opleiding hangt af van de gewerkte jaren als kraamverzorgende en de tijd ertussen. Dianne had na een paar maanden weer een geldig kraamzorgdiploma en ze kon weer zelfstandig aan de slag in de gezinnen. Tijdens de opleiding krijgt iedereen een leer-werkovereenkomst dus je ontvangt ook gewoon salaris.

 

Informeer naar de mogelijkheden bij onze praktijkopleider Marianne van Laarhoven, werkenbij@kraamvda.nl | 06 – 52 444 089

 

“Hoi, ik ben Marianne van Laarhoven (52), woon in Best en werk al 34 jaar bij kraamzorg VDA, eerst als kraamverzorgende en nu alweer zo’n 17 jaar als praktijkopleider. Mbt opleidingen en diploma’s is nogal wat veranderd de laatste jaren. Of je nu herintreder bent, net van school komt, of van carrière wilt switchen, ik weet de route er naartoe.

Ben jij een zorgtype, spreek je redelijk Engels, ben je flexibel, heb je een auto en woon je in de regio van Eindhoven? Dan ben je van harte welkom om eens vrijblijvend kennis te komen maken, sfeer te proeven op kantoor en eventueel een dagje meelopen met een van onze kraamverzorgende om erachter te komen of je het vak net zo leuk vindt als het je lijkt.

Schroom niet om contact met me op te nemen (06 – 52 444 089). Weet ook dat elke laatste dinsdag van de maand er een Jobstart is van 15:30 tot 17:00 uur waar je gewoon kunt komen binnenlopen (Hurksestraat 42-20 in Eindhoven).”

Terug