088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Informatie > Nieuws / Blog > Baby’s & Buiken

Baby’s & Buiken

Samen met het Geboortecentrum Anna organiseren we op zaterdag 30 juni Baby’s & Buiken, een leuke en leerzame ochtend voor alle aanstaande ouders. Tijdens Baby’s & Buiken kun je verschillende lezingen volgen en zijn er verloskundigen en kraamverzorgenden aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk mag je ook alvast een kijkje nemen in ons geboortecentrum.

Lezingen

Borstvoeding
Borstvoeding is de beste start voor je baby. Een lactatiekundige komt vertellen waar je rekening mee moet houden als je borstvoeding wilt geven. Ze geeft praktische tips en vertelt wat je allemaal kunt verwachten. Alles voor een goed begin.

Pijn rondom bevalling
Pijn heeft een belangrijk functie tijdens de bevalling. Wat is de functie van deze pijn? De verloskundige vertelt hoe je je hierop kunt voorbereiden. En welke mogelijkheden er allemaal zijn voor pijnstilling in het Anna.

Je baby begrijpen
De kraamverzorgende leert je de vijf belangrijkste geluidjes kennen die alle pasgeboren baby’s maken met Dunstan Babytaal. Zo weet je snel wat je kindje nodig heeft en hoe je als ouder hier het beste op kunt reageren.

Programma

10.45 uur
Ontvangst met koffie en thee

11.00 uur
Eerste ronde lezingen:
Pijn rondom bevalling of Borstvoeding

11.45 uur
Pauze & rondleiding over kraamsuites geboortecentrum

12.15 uur
Tweede ronde lezingen:
Pijn rondom bevalling of Je baby begrijpen

13.00 uur
Rondleiding over kraamsuites geboortecentrum

Tijdens de dag zijn er zowel verloskundigen als kraamverzorgenden aanwezig voor het stellen van al je vragen. Ook de sprekers van de verschillende lezingen kun je na afloop nog aanspreken.

Waar?
Baby’s & Buiken is in het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop in vergaderzalen A&B (Route 59)

Aanmelden
Deelname aan Baby’s & Buiken is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk en dat kan via deze pagina.

 

Terug