088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Informatie > Nieuws / Blog > Nieuwe app: maternify!

Nieuwe app: maternify!

We hebben nieuws dat we graag met je willen delen!  Vanaf nu gaan we als organisatie gebruikmaken van Maternify, een app die is ontworpen om de kraamzorg te ondersteunen.

 

Maternify is een app met digitale voorlichting en instructies. Jij als cliënt kan deze app downloaden tijdens je zwangerschap en blijven gebruiken tot 6 weken na de bevalling (je krijgt een uitnodiging om een account aan te maken in jouw mailbox). De app bevat een reeks handige artikelen en filmpjes die je kan bekijken om je te ondersteunen in deze bijzondere tijd.

 

Daarnaast is er de mogelijkheid om 24/7 te chatten met een kraamverzorgende van Maternify (KCKZ geregistreerd). Dit kan handig zijn als de kraamverzorgende er niet is en er toch nog vragen zijn, bijvoorbeeld in de avond of nacht. Belangrijk om te weten: de waardevolle adviezen van de kraamverzorgende die in huis komt en die van de verloskundige blijven altijd leidend.

 

Er zijn een aantal voordelen die we graag onder de aandacht willen brengen. Allereerst word je met deze app extra goed voorbereid op de kraamtijd en alles wat verwacht kan worden van de kraamzorg. Het mooie aan Maternify is dat het is ontwikkeld met de kraamverzorgende en de cliënt in gedachten. Bovendien is alle inhoud in de app gebaseerd op de KCKZ-protocollen, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat de informatie die cliënten krijgen betrouwbaar en actueel is. Wij raden het van harte aan.

Terug