088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Kraamzorg VDA > Verzorgende IG

Verzorgende IG

Senna (19) uit Eindhoven heeft op het Summa College de opleiding voor verzorgende IG afgerond. De meeste passie had ze voor kraamzorg, dus na het behalen van haar diploma, trok ze weer bij ons aan de bel. Ze mocht bij ons de verkorte opleiding genieten en na circa 6 maanden kon ze zelfstandig aan de slag. Tijdens die 6 maanden opleiding had ze een leer-werkovereenkomst wat inhoudt dat ze ook gewoon salaris ontvangt.

“Hoi, graag wil ik mij even aan je voorstellen.

Ik ben Senna Wijtmans, 21 jaar en woon in Eindhoven.

In het laatste jaar van mijn opleiding verzorgde IG heb ik stage mogen lopen bij Kraamzorg VDA. Dit beviel me enorm goed en daarom besloot ik om te blijven 😄!

Ik kijk er naar uit om de kersverse ouders een fijne kraamweek te bieden.

Wie weet tot snel!”

Geen vooropleiding in de zorg?
Ook dan is het mogelijk om als kraamverzorgende aan de slag te gaan. Kraamzorg VDA biedt jou de opleiding aan en na 15 maanden heb je dan je kraamzorgdiploma.

Informeer naar de mogelijkheden bij onze praktijkopleider Marianne van Laarhoven, werkenbij@kraamvda.nl | 06 – 52 444 089

Hoi, ik ben Marianne (52), woon in Best en werk al 34 jaar bij kraamzorg VDA, eerst als kraamverzorgende en nu alweer zo’n 17 jaar als praktijkopleider. Mbt opleidingen en diploma’s is nogal wat veranderd de laatste jaren. Of je nu herintreder bent, net van school komt, of van carrière wilt switchen, ik weet de route er naartoe.

Ben jij een zorgtype, spreek je redelijk Engels, ben je flexibel, heb je een auto en woon je in de regio van Eindhoven? Dan ben je van harte welkom om eens vrijblijvend kennis te komen maken, sfeer te proeven op kantoor en eventueel een dagje meelopen met een van onze kraamverzorgende om erachter te komen of je het vak net zo leuk vindt als het je lijkt.

Schroom niet om contact met me op te nemen. Weet ook dat elke laatste dinsdag van de maand er een Jobstart is van 15:30 tot 17:00 uur waar je gewoon kunt komen binnenlopen (Hurksestraat 42-20 in Eindhoven).

Terug