088 - 11 67 900
|contact|
Kraamzorg VDA Voor De Allerkleinste
Home > Informatie > Nieuws / Blog > Online Vragenuurtje

Online Vragenuurtje

 

Online Vragenuurtje

Het St. Anna Ziekenhuis (waar wij veel mee samen werken) organiseert op 7 mei om 19:30 uur een Online Vragenuurtje over zwangerschap en bevallen

Tijdens Anna’s Online Vragenuurtje zitten dit keer drie professionals van Geboortecentrum Anna klaar om alle vragen van zwangere vrouwen en hun partners te beantwoorden op het gebied van zwangerschap en bevallen in het ziekenhuis: gynaecoloog Ruben Engels, klinisch verloskundige Hetty van den Burg en coach Therese van den Oever. Kijkers kunnen tijdens de livestream, die te volgen is via website en Facebook, via whatsapp vragen inzenden. Het stellen van een vraag is volledig anoniem. Het is ook mogelijk om vooraf vragen in te zenden via whatsapp.

Ga voor meer informatie, het vooraf stellen van vragen, het deelnemen aan of het meekijken naar Anna’s Vragenuurtje naar www.st-anna.nl/vragenuurtje. Op deze pagina zijn ook de vorige edities van het vragenuurtje terug te kijken.

Laagdrempelig contact

Anna’s Vragenuurtje is een laagdrempelige manier om mensen contact te laten leggen met specialisten van het St. Anna Ziekenhuis. Het vragenuurtje is niet bedoeld als een consult. Het is een aanvulling op bestaande vormen van voorlichting die het St. Anna Ziekenhuis aanbiedt.

 

 

Terug